Til toppen

Axel. O. Hansens`s Blanding nr 103 90 Kapsler

Varenummer: N23489
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

A.O. Hansens urteblanding nr.103 er pulverisert bukkehornsfrø og knust linfrø. Bukkehornsfrø bidrar til normal fordøyelse. Originalblandingen er sammensatt av Axel O. Hansen som i 1945 grunnla Drogeriet, som i 1976 ble til Natur-Drogeriet.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 1-9 kapsler.

Innhold mengde
Linfrø 200-1800 mg
Bukkehornsfrø 200-1800 mg
   
Ingredienser: Knust hørfrø/linfrø (Linum usitatissimum L.), pulveriserte bukkehornsfrø (Trigonella foenum-graecum L.), hydroksypropylmetylcellulose (vegetabilsk kapsel).

Anbefalt døgndose for voksne: etter behov inntil 9 kapsler daglig. Inntas med rikelig væske. Kan inntas samlet eller fordelt utover dagen.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bukkehornsfrø, knust (Trigonella foenum graecum) 250g

Bukkehornkløver er en bitter, skarp og varmende urt. Bukkehornsfrø er et velkjent krydder, som brukes alene eller i forskjellige blandinger med andre krydder. Den mest kjente blandingen er karry, som finnes i mange forskellige nyanser og styrkegrader.
N35555

Bukkehornsfrø, Økologisk knust (Trigonella foenum graecum 200g

Knuste bukkehornsfrø (Trigonélla foénum graécum), økologisk dyrket. På grunn av sin karakteristiske duft er den mye brukt som krydder i Midt-Østen.
N32016

Linfrø, Hørfrø Hel (Linum usitatissimum) Økologisk 500g

Linfrø brukes til baking, i smoothies og frokostblandinger, eller blandes i vann for å få fart på magen. Frøene er rike på fettsyrer, samt slimstoffer som smører tarmen ved treg mage og irritert tarm. Linfrø gir en mild igangsetting av tarmen, og det kan ta noen dager før man får forventet effekt. Linfrø er ikke vanedannende og kan brukes daglig over lang tid.
N34960

Sennesblad (cassia angus) urtete 115g Tørket urt

Sennes bidar til normal tarmfunksjon. Bør inntas med forsiktighet på grunn av vanedannende effekt. Urten skal aldri brukes kontinuerlig uten i samråd med lege. Kombineres alltid med andre tiltak for tarmfunksjonen: f.eks. kostomlegging, melkesyrebakterier, nok drikke/væskeinntak, kostfiber, mosjon og/eller slimdannende urter som loppefrø, linfrø og almebark. 
833341