Bukkehornkløver er en bitter, skarp og varmende urt. Bukkehornsfrø er et velkjent krydder, som brukes alene eller i forskjellige blandinger med andre krydder. Den mest kjente blandingen er karry, som finnes i mange forskellige nyanser og styrkegrader.
| Næringsdeklarasjon | 100 gram |
|---|---|
| Energi (kJ/kcal) | 1529 / 363 |
| Fett | 6,4 g |
| - hvorav mettede fettsyrer | 0,7 g |
| Karbohydrater | 48 g |
| - hvorav sukkerarter | 24 g |
| Kostfiber | 10 g |
| Protein | 23 g |
| Salt (ikke tilsatt) | 0,18 g |
| Ingredienser: Bukkehornsfrø, knust (Trigonella foenum-graecum) | |
Bruksanvisning: 1/2-1 tsk til hvert hovedmåltid, skylles ned med væske. Kan røres ut i vann.
Brukes invortes som urtete og krydder, eller utvortes som omslag / smøres på huden.
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.
