Bukkehornkløver er en bitter, skarp og varmende urt. Bukkehornsfrø er et velkjent krydder som brukes enten rent eller i forskjellige blandinger med andre krydder, for eksempel karri. Det fins flere bruksområder for knuste bukkehornsfrø, for både innvortes og utvortes bruk. Bukkehornsfrøene kan inntas med væske til hovedmåltidene, som krydder, eller utvortes f.eks. til omslag.
| Næringsdeklarasjon | 100 gram |
|---|---|
| Energi (kJ/kcal) | 1529 / 363 |
| Fett | 6,4 g |
| - hvorav mettede fettsyrer | 0,7 g |
| Karbohydrater | 48 g |
| - hvorav sukkerarter | 24 g |
| Kostfiber | 10 g |
| Protein | 23 g |
| Salt (ikke tilsatt) | 0,18 g |
| Ingredienser: Bukkehornsfrø, knust (Trigonella foenum-graecum) | |
Bruksanvisning: 1/2-1 ts inntas med væske til hvert hovedmåltid, skylles ned med væske. Kan røres ut i vann.
Kan også anvendes som krydder.
Brukes innvortes som urtete og krydder, eller utvortes som omslag / smøres på huden.
Oppbevares tørt og ikke for varmt.
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.
