Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Biosym

Biosym er en dansk produsent av kosttilskudd som optimaliserer kroppens utnyttelse av næringsstoffene i kosttilskuddene gjennom å bruke aktiverte vitaminer, organiske mineraler samt fosfolipider. Med fokus på sterke, gjennomtenkte og veganske tilskudd (så langt det er mulig), produserer Biosym sine tilskudd på bakgrunn av det siste innen forskning. Kompromissløs kvalitet gjennom 35 år!

Visning
Sorter
OmniVita EchinaGold 60 kapsler

OmniVita® EchinaGold fra Biosym inneholder en kombinasjon av echinacea purpurea og angustifolia for en bredspektret effekt. Purpurea (rød solhatt) er rik på blant annet sikorisyre, og angustifolia (smalbladet solhatt) er rik på echinacosider. Begge urtene er europeisk dyrket, og kosttilskuddet OmniVita® EchinaGold har begge artene i kapsler. Echinacea, kjent som solhatt, er en plante som tradisjonelt har blitt brukt av urbefolkningen i USA for sin effekt på immunsystemet. To av de primære echinacea-artene er purpurea og angustifolia. OmniVita® EchinaGold kan derfor bl.a. anbefales ved fokus på helse og immunforsvar.

N37118
CurcuSym BOOST 100 kapsler

CurcuSym BOOST® inneholder gurkemeie med vitamin C og D i en spesielt lettopptakelig form. Curcusym BOOST® opptas raskt og er aktiv i kroppen i lang tid. Gurkemeie og det aktive virkestoffet kurkumin bidrar til vedlikehold av ledd. Kurkumin bidrar til normal funksjon av lever og fordøyelse. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og bidrar til et normalt fungerende immunsystem. Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende knokler.

N37129
OmniVita B Total, 100 kapsler

Kosttilskuddet OmniVita® B Total inneholder balanserte mengder av alle typer B-vitaminer og egner seg for de som opplever tretthet eller mangel på energi. Innholdet av f.eks. vitamin B12 reduserer tretthet og utmattelse. Her får du B2, B6, B12 og folsyre i sin aktive form, og de trenger derfor ikke omdannes, men kan opptas direkte. OmniVita® B Total inneholder bl.a B6, B12 og niacin som bidrar til normal funksjon av nervesystemet. B6, B12, folsyre og kolin bidrar til en normal omsetning av homocystein. Kolin bidrar også til å opprettholde normal leverfunksjon og metabolismen av fett. Til slutt kan det nevnes at B2 og biotin bidrar til normalt hår og hud.

N36948
Omnimin 160 tabletter

Kosttilskuddet Omnimin® er det ideelle multivitaminet for alle som ønsker et bredt tilskudd av vitaminer, mineraler, antioksidanter. Omnimin® inneholder et bredt spekter av vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre essensielle næringsstoffer, inkludert jern og vitamin K. Ingrediensene er sammensatt med fokus på styrke og opptak, ved hjelp av aktiverte vitaminer, organiske mineraler og lecithin. Både B12 og folsyre finnes i den aktive metylformen som ikke behøver omdannelse før den tas opp i kroppen. Det er spesielt relevant for personer som ikke kan omdanne andre former enn metylerte vitaminer. Tablettenes karakteristiske gule farge kommer fra naturlig farge fra safran og sitron.

N37112
OmniX 160 tabletter

OmniX er det ideelle kosttilskudd som en multivitamin med et bredt tilskudd av vitaminer, mineraler og antioksidanter. Her får du en multivitamin uten jern og vitamin K, for deg som ønsker det. OmniX er sammensatt med fokus på opptak ved hjelp av høykvalitets ingredienser, og inneholder metylerte former av B12 og folsyre. Metylerte vitaminer behøver ikke å omdannes i kroppen før opptak, og de opptas derfor lettere. Dette er spesielt aktuelt for personer som ikke kan omdanne andre former enn metylerte vitaminer. Den karakteristiske fargen på OmniX kommer naturlig fra eple og spirulina. Jern er utelatt slik at produktet kan brukes av alle, inkludert kvinner etter menopausen og menn. K-vitamin er utelatt for de som tar blodfortynnende medisin eller av annen grunn ikke vil/skal ha vitamin K. Biosym har også en variant med både jern og vitamin K: Biosym Omnimin.

N37113
OmniOmega Veg O-3 100 kapsler (tidl. OmniVegan Omega)

OMEGA 3 FRA ALGER Omnivegan Omega-3 inneholder 100% plantebasert Omega-3. Oljen i Omnivegan Omega-3 er utvunnet av havalger og har et høyt innhold av Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Omnivegan Omega-3 er et ideelt vegetabilsk alternativ til fiskeolje. Med kun en enkelt kapsel om dagen kan veganere, og andre, få dekket det daglige behov for Omega-3 på en effektiv måte. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

N36922
OmniV Multi 100 tabletter

Kosttilskuddet OmniV Multi er et multivitamin- og mineraltilskudd som tablett. OmniV Multi er et vegansk multivitamin med et bredt innhold av vitaminer og mineraler helt uten animalske ingredienser og er derfor spesielt egnet for både veganere og vegetarianere. OmniV Multi inneholder 27 vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre næringsstoffer, som er formulert med fokus på styrke og evne til opptak ved hjelp av aktiverte vitaminer og organiske mineraler. Tilskuddet inneholder metylerte former av B12 og folsyre, som er aktive former som ikke må omdannes i kroppen før opptak, og derfor tas lettere opp. Tablettens karakteristiske grønne farge kommer naturlig fra eple, spirulina, sitron og safrantistel.

N36947
OmniVita Q10 Energy, 100 kapsler

OmniVita® Q10 Energy har Coenzym Q10 i en høy dose og kvalitet. Koenzym Q10 finnes i alle kroppens celler og er et vitaminlignende stoff. Koenzym Q10 i sin naturlige form kalles også ubiquinone/ubidecarenone. Denne naturlige formen er et fettløselig, vitaminlignende stoff som omdannes til den aktive formen i kroppen. Tilstedeværelsen av vitamin C i OmniVita® Q10 Energy støtter et normalt immunsystem, reduserer tretthet og utmattelse og reduserer oksidativt stress. I OmniVita Q10 Energy er solsikkelecithin valgt som bærestoff for Coenzym Q10. Lecithin er valgt, fordi dets innhold av nyttige fettsyrer fremmer et godt og effektivt opptak av Q10 i tarmen. Kapslene er vegetabilske.

N36949
Nyhet
OmniOmega Lecithin 300g

OmniOmega® Lecithin fra Biosym er rik på de viktige fosfolipidene. Fosfolipider er byggesteinene i cellemembraner og har dermed en stor betydning for funksjonen til cellene i alle kroppens vev og organer. Det er 5 primære fosfolipider. Fosfatidylkolin (PC) er et viktig fosfolipid for leveren, bl.a. i kraft av dets innhold av det essensielle næringsstoffet kolin. *Kolin bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon og en normal omsetning av fett og aminosyren homocystein. Fosfatidylinositol (PI) inneholder næringsstoffet inositol. De andre fosfolipidene er fosfatidyletanolamin (PE) fosfatidylserin (PS) og fosfatidsyre (PA). OmniOmega® Lecithin inneholder også andre næringsstoffer som f.eks linolsyre, oljesyre og fosfor. Oljesyre (omega-9) som også finnes i blant annet olivenolje, er en enumettet fettsyre. *Linolsyre (omega-6), bidrar til å opprettholde et normalt kolesterolnivå i blodet, hvis det daglige inntaket av linolsyre er 10 g. Produktet bidrar med 4,725 g i den sammenheng ved inntak av 3 fulle teskjeer. OmniOmega® Lecithin har et naturlig innhold av mineralet fosfor. Fosfor bidrar til normal funksjon av kroppens cellemembraner og bidrar til en normal energimetabolisme. I tillegg er fosfor med på å vedlikeholde normale bein og tenner.

N37131
OmniVita B12 (tidl OmniVegan B12) 100 tabletter

OmniVita® B12 bruker den aktive formen av B12, metylkobalamin, som kroppen kan absorbere direkte uten å måtte konvertere den først. OmniVita® B12 er en sugetablett med smak av bær. Vitamin B12 bidrar til normal funksjon av nerve- og immunsystemet samt energiomsetning. Vitamin B12 hjelper med normal dannelse av røde blodlegemer, omsetning av homocystein, spiller en rolle i celleprosesser og reduserer tretthet og utmattelse.

N36921
OmniVita Veg D Forte 60 Vegkapsler

Plantebasert vitamin D3 i en høy styrke. Med lecitin fra solsikke for bedre opptak. 100% sertifisert vegansk. OmniVegan D3 Forte 60 Vegkapsler inneholder plantebasert D-vitamin i den effektive D3-formen (kolekalciferol). D-vitamin bidrar til vedlikehold av normale knokler, normal muskelfunksjon, normale tenner og immunsystemets normale funksjon.

N34675
Omni Immune 60 Vegkapsler

Omni-Immune fra Biosym inneholder et såkalt "Whole food fermentat" basert på Saccharomyces cerevisiae (bakegjær). Produktet er tilsatt sink. Sink bidrar til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon. Mineralet bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress. 

N35479
Lenker
Min side