Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Chello 60 tabletter

Varenummer: N36030
EAN: 5709731051002
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Mezina
ink. mva.
  • Overgangsalder
  • Uten planteøstrogen
Mezina Chello er sammensatt for kvinner i overgangsalderen. Produktet inneholder kinesisk kvann, også kalt Dong quai og kvinnens ginseng, sammen med ryllik, løvetannrot og salvie. Urtene kan gi en mildere og mer behagelig overgangsalder. Salvie demper svette. Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonbalansen.

Oppgitt innhold per døgndose 1-2 tabletter

Innhold mengde
Kinesisk kvann-ekstrakt 300 - 600 mg
- svarende til kinesisk kvann 3000 - 6000 mg
Ryllikblomst-ekstrakt 50 - 100 mg
- svarende til ryllikblomst 200 - 400 mg
Salvieblad-ekstrakt 100 - 200 mg
- svarende til salvieblad 450 - 900 mg
Løvetannrot-ekstrakt 50 - 100 mg
- svarende til løvetannrot 200 - 400 mg
Vitamin B6 1,4 - 2,8 mg (100-200% RI)
   
Ingredienser: Ekstrakt av kinesisk kvann (Angelica Sinensis (Oliv.) Diels), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), ekstrakt av ryllik (Achillea millefolium (L.)), ekstrakt av løvetann (Taraxacum Officinalis (Weber)), ekstrakt av kamille (Matricaria recutita (L.)), ekstrakt av rødkløver (Trifolium Pratense (L.)), overflatebehandlingsmidler (hydroksypropylmetylcellulose) og fuktighetsbevarende middel (glyserol).

Anbefalt døgndose for voksne: 1-2 tabletter med vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Om du ønsker et produkt MED planteøstrogener, se Chello Forte.

Female Balance 60 Vegkapsler

Female Balance som tidligere het FemForte® Balance, er en kraftfull blanding av planteekstrakter for kvinner. Kapslene inneholder blant annet rødkløver som er en naturlige kilde til isoflavonene genistein, daidzein, biochanin og formononetin. Isoflavoner fra rødkløver kan dempe hetetokter og nattesvette og derfor bidra til en lettere overgangsalder. Urten kan også virke balanserende på østrogendominans og forebygge PMS. Rødkløver styrker leverens avgiftningskapasitet og virker lett vanndrivende.

N35236
Qvinde Dong quai (Kinesisk kvann) 100 Kapsler

Qvinde Dong Quai fra Solaray inneholder kinesisk kvann som demper overgangsplager og virker lindrende ved lette menstruasjonssmerter og PMS. Vegetabilsk kapsel.

N20324
Agnus castus 90 Vegkapsler

Agnus Castus bidrar til kvinnelig hormonbalanse og hjelper til med å opprettholde fysiologisk velvære i menstruasjonssyklusen. Urten brukes derfor i forhold til PMS for å føle seg bedre før og under menstruasjonen. Urten bidrar også til balanse i overgangsalderen, og reduserer plager i forbindelse med denne fasen.  Kjært barn har mange navn: Munkepepper, kyskhetstre, abrahamsstrå og agnocasto. Planten er en løvfellende busk med bær fra Middelhavslandene. Hele planten dufter aromatisk, men det er bærene som brukes.

N35397
Salvie 90 Vegkapsler

Salvie inneholder svake østrogenlignende stoffer. Salvie medvirker til å redusere ubehag i forbindelse med overgangsalder. Salvie bidrar til å regulere svettedannelse, og dempe ubehag og hete/svette i overgangsalderen. Urten bidrar også til normal menstruasjon og velbefinnende i syklusen.

N35406
Lenker
Min side