Til toppen

Chello Forte 60 tabletter

Varenummer: N36031
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Mezina

ink. mva.

  • Overgangsalder
  • Med planteøstrogen
  • Regulerer hormonbalansen

Mezina Chello Forte er sammensatt for kvinner i overgangsalderen. Produktet inneholder soya, rødkløver og salvie. Urtene kan gi en roligere og mer behagelig overgangsalder. Salvie demper svette og hetetokter. Vitamin B6 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Rødkløver og soya inneholder isoflavoner (fytoøstrogen).

Oppgitt innhold per døgndose 1-2 tabletter

Innhold mengde
Soyabønne-ekstrakt 100 - 200 mg
- svarende til soya 3000 - 6000 mg
Salvieblad-ekstrakt 100 - 200 mg
- svarende til salvieblad 450 - 900 mg
Rødkløver-ekstrakt 50 - 100 mg
- svarende til rødkløver 375 - 750 mg
Vitamin B6 0,7 - 1,4 mg (50-100% RI)
   
Ingredienser: Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, natriumhydrogenkarbonat, magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid, talkum), ekstrakt av soya (Glycine max (L.) Merr.), ekstrakt av salvie (Salvia officinalis (L.)), ekstrakt av rødkløver (Trifolium Pratense (L.)), overflatebehandlingsmiddel: hydroksypropylmetylcellulose, pyridoksinhydroklorid og fuktighetsbevarende middel (glyserol).

Anbefalt døgndose for voksne: 2 tabletter i 2-4 uker. Deretter 1 tablett daglig for vedlikehold.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Om du ønsker et produkt UTEN planteøstrogener, se Chello.

Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonbalansen.

Agnus castus 50ml

Vitex Agnus Castus bidrar til kvinnelig hormonbalanse og hjelper til med å opprettholde fysiologisk velvære i menstruasjonssyklusen. Urten brukes derfor i forhold til PMS for å føle seg bedre før og under menstruasjonen. Urten bidrar også til balanse i overgangsalderen, og reduserer plager i forbindelse med denne fasen.  Kjært barn har mange navn: Munkepepper, kyskhetstre, abrahamsstrå og agnocasto. Planten er en løvfellende busk med bær fra Middelhavslandene. Hele planten dufter aromatisk, men det er bærene som brukes.
N35003

Female Balance 60 Vegkapsler

Female Balance som tidligere het FemForte® Balance, er en kraftfull blanding av planteekstrakter for kvinner. Kapslene inneholder blant annet rødkløver som er en naturlige kilde til isoflavonene genistein, daidzein, biochanin og formononetin. Isoflavoner fra rødkløver kan dempe hetetokter og nattesvette og derfor bidra til en lettere overgangsalder. Urten kan også virke balanserende på østrogendominans og forebygge PMS. Rødkløver styrker leverens avgiftningskapasitet og virker lett vanndrivende.
N35236

Femarelle Recharge 50+ 56 Kapsler

Femarelle Recharge er for kvinner 50+ og understøtter reguleringen av den normale hormonaktiviteten. Femarelle Recharge er et hormonfritt kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen. Femarelle Recharge inneholder fermentert soyaekstrakt, linfrø og vitamin B6. Vitamin B6 bidrar til reguleringen av normal hormonaktivitet, reduksjon av tretthet og utmattelse, normal funksjon i nervesystemet, normal psykologisk funksjon og normal forbrenning.
812091

GPH Rødkløver Fytoøstrogen 30 Kapsler

GPH Rødkløver fra Solaray inneholder 500 mg rødkløver urt med garantert innhold av 8% isoflavoner. Rødkløver er en god kilde til naturlige planteøstrogener, også kalt fytoøstrogener. Isoflavonene danner en viktig undergruppe av fytoøstrogenene og er tillagt betydning for god livskvalitet og velvære i overgangsalderen. Rødkløver styrker leverens avgiftningskapasitet og virker lett vanndrivende, og den kan derfor hjelpe ved uren hud. Kan virke lett avførende.
N32608