Til toppen

D-Vitamin BioMulsion® Nutrisorb® 15ml

Varenummer: N35578
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • Høykonsentrert
  • 25 µg per dråpe
  • ca. 370 dråper i flasken

Flytende D-vitamin BioMulsion Nutrisorb fra BioCare er et høykonsentrert vitamin D-tilskudd som er emulgert for maksimal absorpsjon og biotilgjengelighet. 1 liten dråpe gir hele 25 µg (1000iu) vitamin D3, og har en behagelig sitronsmak. Vitamin D er essensielt for helsen, og bidrar blant annet til normale kalsiumnivåer i kroppen, normal muskelfunksjon, bein og tenner, samt immunforsvarets normale funksjon. Med ca.370 små dråper i flasken, er dette produktet særdeles drøyt og økonomisk i bruk!

Oppgitt innhold per 1-3 dråper.

Innhold mengde % av RI
Vitamin D3 25-75 µg 500-1500%
     
Ingredienser: Renset vann, fruktose, akasiegummi, ekstra jomfru olivenolje, naturlig sitronolje, konserveringsmiddel (sitronsyre, kaliumsorbat), kolekalsiferol, antioksidant (naturlige blandede tokoferoler).

 

Kan brukes av vegetarianere.

Anbefalt døgndose tas i vann eller direkte under tungen:
Voksne fra 18 år: 2-3 dråper.
Unge 11 - 18 år: 1 dråpe.

Dosen skal ikke brukes av barn under 11 år.

Rist flasken godt før bruk.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.
Oppbevares uåpnet i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Etter åpning oppbevares flasken i kjøleskap og brukes innen 6 måneder.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vitamin D dannes i huden vår i forbindelse med sollys, og pigmentmengden vår bestemmer hvor mye vitamin D som produseres. Mennesker med lys hud produserer mer enn de med mørk hud, eller eldre. Vitamin D finnes i både fet fisk, smør og fiskeolje, men for mange vil ikke innholdet være nok. Norske myndigheter anbefaler tilskudd av vitamin D helt fra 4 ukers-alderen, og det er mange mennesker som er ekstra utsatt for mangel på vitamin D. Dette gjelder barn under 3 år, gravide og ammende, eldre over 60 år, mennesker med risiko for svak benbygging, og voksne og barn med mørk hudfarge.

Flytende D3 (vitamin dråper) 30ml

Vegansk D3-vitamin fra lav. Blandet i MCT kokosolje. Flytende for enkel distribusjon, også til barn. Vitamin D er viktig for immunsystemets og musklenes normale funksjon, samt oppbygging og vedlikehold av bein og tenner.
N34990