Til toppen

Jod 400µg 120 tabletter

Varenummer: N36338
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord

ink. mva.

  • Bidrar til normal funksjon av skjoldbruskkjertelen
  • Bidrar til normal energiomsetning
  • Egnet for vegetarianere og veganere
  • Fremstilt under dansk farmasøytisk kontroll

Sterk og stabil jodtablett fra Pharma Nord. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar også til å opprettholde normal hud. Jod er et essensielt mineral som er helt nødvendig å få tilført via kostholdet.

Oppgitt innhold per døgndose; 1 tablett.

Innhold mengde % av RI
Jod 400 mcg 267%
     
Ingredienser: Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), kaliumjodat, glukose monohydrat, fyllstoff (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemidler (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).

Anbefalt døgndose: 1 tablett daglig. Bør tas med mat.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for en variert kost og en sunn livsstil.

Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell tas av gravide og ammende.
Egnet for vegetarianere og veganere.

Jod og stoffskifte
 Jod er viktig for stoffskiftet og helsen vår. Jod er det mineralet som inngår i de to skjoldbruskkjertelhormonerne: Trijodtyronin (T3) og tyroksin (T4). Tre-tallet og fire-tallet i i de to thyreoidehormonene viser til hvor mange jodatomer det er i de to hormonene. Kroppen kan ikke produsere T3 og T4 uten jod. Dette er den eneste kjente funksjonen jod har i kroppen, og vi kan da heller ikke leve uten disse to hormonene. Så derfor er jod livsviktig.

Skjoldbruskkjertelen har en form som en sommerfugl og sitter foran på halsen, under adamseplet. Kjertelen produserer hovedsakelig T4, mens T3 overveiende kommer fra omdannelsen av T4 til T3. Hormonene kontrollerer kroppens stoffskifte (forbrenning). Jo flere av disse hormonene, som skilles ut, jo hurtigere skjer forbrenningen.

Flytende Ionisk Jod med selen 30ml

Flytende ionisk jod med selen. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon, samt normal energiomsetning. Jod bidrar til barns normale vekst. Selen bidrar også til skjoldbruskkjertelens normale funksjon, samt til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant).
N35159

Iodine Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb Liquid Iodine fra BioCare er flytende jod-dråper av biotilgjengelig kaliumjodid i en enkel, allergivennlig renset vannbase. Jod bidrar til normal funksjon i skjoldbruskkjertelen, nervesystemet og vår kognitive funksjon. Den flytende formen gir en lett opptakelig kilde til jod. 1 dråpe gir 150 µg jod (100% av daglig referanseinntak). Flasken inneholder ca.340 dråper.
N35206

Kelpasan 200 Tabletter

Kelpasan er basert på friske alger (kelp) fra Stillehavet. Kelp er naturlig rik på jod. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar også til å opprettholde normal hud, energiomsetning, kognitiv funksjon og normalt fungerende nervesystem.
N19529

Shift Jod 60 Kapsler

Shift Jod inneholder jod fra bærekraftig kilde; grisetang. Jod er et essensielt sporstoff som er avgjørende for at skjoldbruskkjertelen og skjoldbruskhormonene skal fungere normalt, og derfor viktig for stoffskiftet. Jod bidrar også til normal hud og normal funksjon i nervesystemet. Tidligere navn: SuperJod Tangen i SuperJod er naturlig, økologisk og bærekraftig. Kun èn kapsel gir deg en optimal daglig dose jod. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet gjennom DNA analyser.
857956