Til toppen

Løvetann 100g Urt

Varenummer: N30173
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • Hele blomsten: løvetannroten, stilken og blomsten

Løvetann er en god urt til urtete og har en lett bitter smak. Løvetann er en melkesaftførende urt, som nok er godt kjent som den flotte gule løvetannen i gressplenen om sommeren. Planten er til mange hageeieres store ergrelse meget alminnelig og hardnakket, men heldigvis kan den noe annet enn å være ugress. Løvetann er igjen blitt en populær ingrediens i det nordiske kjøkkenet, både i salater og juice. Skåret løvetann er god til urtete. Tilberedning og bruk av urteteer: Til urteblandinger kan det benyttes en av følgende fremgangsmåter: ½-1 l kaldt vann på 2 ss urter som skal trekke natten over. Før bruk oppvarmes teen til kokepunktet og skal deretter trekke 10-15 minutter under lokk. Alternativt: ½-1 l kokende vann helles på 2 ss urter. Trekker 10-15 minutter under lokk og siles.

Løvetann (Taraxacum officinale).

Hele blomsten: løvetannroten, stilken og blomsten

Enkel tilberedning av urtete med Løvetann: ½-1 ts. urter per kopp kokende vann. Siles med et tefilter. Trekketid: 5-10 min.

Kloster Løvetann Te 20 poser á 1,5g

Kloster Løvetann te er en mild og god te som virker lett vanndrivende og utrensende. Løvetann virker gunstig på fordøyelsen og lever- og gallefunksjonen.
N35641

Løvetann rot 100 Kapsler

Solaray Løvetannrot kan bidra til normal lever-/gallefunksjon. Løvetannrot inneholder stoffer som er leverbeskyttende og stimulerer utskillelse av galle. Støtter fettfordøyelsen. 
N20311

Løvetann Økologisk 80g Urt

Løvetann er en melkesaftførende urt, som nok er godt kjent som den flotte gule løvetannen i gressplenen om sommeren. Planten er til mange hageeieres store ergrelse meget alminnelig og hardnakket, men heldigvis kan den noe annet enn å være ugress. Løvetann er igjen blitt en populær ingrediens i det nordiske kjøkkenet, både i salater og juice. Skåret løvetann er god til urtete.
N30172

Rensende Te (8414) 100g

8414 Rensende te er en gammel oppskrift på en teblanding med syv forskellige urter i en velkomponert symfoni. Inneholder bjørkeblad som støtter aktiviteten i leveren, nyrene og tarmkanalen. Djevelklo/venustorn og løvetann understøtter fordøjelsen. Gullris bidrar til normal utskillelse via nyrer.
N35412