Til toppen

Liposomal Vitamin C 150ml

Varenummer: N35624
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • Flytende C-vitamin tilskudd
  • Frisk smak av lime

Liposomal Vitamin C fra BioCare har optimalt opptak i kroppen og en god smak av naturlig lime i dette flytende C-vitamintilskuddet. Avansert liposom-teknologi for å sikre høy kvalitet og stabilitet. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon, minsker tretthet og utmattelse, og beskytter cellene mot oksidativt stress.

Oppgitt innhold per døgndose (5 ml):

Innhold mengde % av RI
C-vitamin  1000 mg 1250 %
     
Ingredienser: Renset vann, vitamin c (natriumaskorbat), glyserol, soyalecithin, konserveringsmidler (kaliumsorbat), aroma (aroma, naturlig limearoma), søtningsstoffer (steviolglykosider)

 

Egner seg for veganere.

Anbefalt døgndose for voksne: 1 ts (5ml) tas daglig før mat.

Ristes godt før bruk. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Miljøvennlig emballasje som kan resirkuleres.

Plantforce Vitamin C Complex Øko 200g Pulver

Plantforce Vitamin C Complex inneholder en unik økologisk blanding av fødevarer som er naturlig rike på C-vitamin. Økologiske ingredienser som camu camu, acerola, appelsin og sitron i kombinasjon. Innholdet er fremstilt under lave temperaturer for å best mulig ta vare på ingrediensene og beholde den høye kvaliteten. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon, minsker tretthet og utmattelse, og beskytter cellene mot oksidativt stress.
N35544

Vitamin C, Magnesium askorbat med blåbærekstrakt 60 Tabletter

C-vitamin tabletter som gir deg 1000% av referanseinntaket for vitamin C (800 mg) per tablett. Kilden er magnesiumaskorbat som har lavere syreinnhold enn askorbinsyre, og derfor er mildere for magen. Vitamin C bidrar til beskyttelse av cellene mot oksidativt stress og støtter immunsystemets normale funksjon. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens, bruskens og blodårenes normale funksjon.
N35623

Vitamin C, Magnesium Askorbat Powder 60g

Vitamin C Powder fra BioCare inneholder 100% magnesiumaskorbat (magnesium ascorbate) som er en lettopptakelig form av C-vitamin med lavt syreinnhold. Dette gjør den mildere mot mage-/tarmslimhinnen enn askorbinsyre. Rent frysetørret pulver helt fritt for tilsetningsstoffer.
N35493