Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Produktet er ikke aktivt!

NADH 5MG VEG 30 Tabletter

Varenummer: N20218
EAN: 7058990796529
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
NADH (nikotinamid-adenin-dinukleotid) er også kjent som coenzym 1. Coenzymers (hjelpeenzymer) generelle funksjon er å hjelpe de egentlige enzymene med å få de kjemiske reaksjonene til å forløpe hurtigere. NADH produseres i levende celler hos mennesker, dyr og planter. Våre største naturlige kilder finner vi i rødt kjøtt, fjærkre og fisk.

Oppgitt innhold per døgndose 1 tablett

Innhold mengde
NADH (Nicotinamid Adenin Dinucleotid) 5 mg
   
Ingredienser: Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), NADH, overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

 

Anbefalt døgndose: 1 tablett daglig, tas på tom mage om morgenen. Inntas med et glass vann, minst en halv time før dagens første måltid. NADH taper sin effekt under påvrikning av luft og lys. Tabletten bør derfor tas umiddelbart etter at blisteren er åpnet.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Vitamin B3 (Nikotinamid) 100mg, 30 Vegkapsler

Høydosert tilskudd av vitamin B3, niacin, med hele 100 mg per kapsel. Niacin bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse. Niacin bidrar til nervesystemets normale funksjon og psykologisk funksjon. Niacin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner og hud.

N35285
Quercetin 500mg 60 Tabletter

Quercetin fra Lamberts inneholder 500 mg Quercetin per tablett. Quercetin er et stoff i gruppen bioflavonoider. Quercetin finnes naturlig i mat som bær og løk. Egnet for vegetarianere.

N33327
Lenker
Min side