Til toppen

Oregano (smakstilsetning) 20ml Eterisk Olje

Varenummer: N30922
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • Ren, eterisk oreganoolje
  • Kraftfull og krydret duft
  • Brukes til duft og som smakstilsetning til fødevarer

Eterisk olje av oregano som kan brukes i sauna, bad og massasjeoljer. Helt ren eterisk olje som alltid må uttynnes før bruk.

100% oreganoolje, eterisk. 

Inneholder naturlig følgende stoffer: Linalool. Linalool, limonene, eugenol, geraniol, citral.

 

Bruksområder: Aromaterapi, duftolje, som luftfrisker i støvsuger, saunaolje, i kosmetikk og der du ellers bruker eteriske oljer.

 

Må alltid fortynnes før bruk, f.eks. i en massasjeolje.

GPH Oregano olje 30ml

GPH Oregano olje fra Solaray inneholder en standardisert oregano-olje med garantert 70 % karvakrol. Oregano (bergmynte) er en plante som ble høyt verdsatt av oldtidens grekere. Planten kan bidra til å styrke immunforsvaret. Tradisjonelt sett har oregano vært brukt for å støtte normal funksjon i de øvre luftveiene, og for å opprettholde en normal fordøyelse. GPH Oregano Olje er fra viltvoksende bergmynte, også kalt vill-oregano, fra middelhavsområdet. Flasken inneholder 570 døgndoser (2 dråper).
N35915

Oregano olje, vill 30ml Olje

Vill oregano oppløst i extra virgin olivenolje. Bio-Life Oregano olje er et ekstrakt av vill oregano i olje som er et allsidig produkt som er en naturlig del i hjemmet og på reise. Oregano brukes primært for mage og luftveier. Bergmynte er det norske navnet på vill-oregano. Bergmynte er en aromatisk urt fra Middelhavsregionen, og den er tradisjonelt brukt til å støtte fordøyelsen og opprettholde tarmhelsen, samt lindre i luftveiene.
952567

Rosmarin (smakstilsetning) 20ml Eterisk Olje

Eterisk olje av rosmarin som kan brukes i sauna, bad og massasjeoljer, eller der du ellers pleier å bruke eteriske oljer.
N30786