Til toppen

Oregano (smakstilsetning) 20ml Eterisk Olje

Varenummer: N30922
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • Ren, eterisk oreganoolje
  • Kraftfull og krydret duft
  • Brukes til duft og som smakstilsetning til fødevarer

Eterisk olje av oregano som kan brukes i sauna, bad og massasjeoljer. Helt ren eterisk olje som alltid må uttynnes før bruk.

100% oreganoolje, eterisk. 

Inneholder naturlig følgende stoffer: Linalool. Linalool, limonene, eugenol, geraniol, citral.

 

Bruksområder: Aromaterapi, duftolje, som luftfrisker i støvsuger, saunaolje, i kosmetikk og der du ellers bruker eteriske oljer.

 

Må alltid fortynnes før bruk, f.eks. i en massasjeolje.

Furunål (Fyrrenåle) 20ml Eterisk Olje

Furunål eterisk olje gir en mild duft til rommet, som leder tankene til høstens nåletreskog og bringer en himmelsk duft til rommet som får en til at føle seg et stykke tettere på naturen.
N34616

GPH Oregano olje 30ml

GPH Oregano olje fra Solaray inneholder en standardisert oregano-olje med garantert 70 % karvakrol. Oregano (bergmynte) er en plante som ble høyt verdsatt av oldtidens grekere. Planten kan bidra til å styrke immunforsvaret. Tradisjonelt sett har oregano vært brukt for å støtte normal funksjon i de øvre luftveiene, og for å opprettholde en normal fordøyelse. GPH Oregano Olje er fra viltvoksende bergmynte, også kalt vill-oregano, fra middelhavsområdet. Flasken inneholder 570 døgndoser (2 dråper).
N35915

Oregano olje, vill 30ml Olje

Vill oregano oppløst i extra virgin olivenolje. Bio-Life Oregano olje er et ekstrakt av vill oregano i olje som er et allsidig produkt som er en naturlig del i hjemmet og på reise. Oregano brukes primært for mage og luftveier. Bergmynte er det norske navnet på vill-oregano. Bergmynte er en aromatisk urt fra Middelhavsregionen, og den er tradisjonelt brukt til å støtte fordøyelsen og opprettholde tarmhelsen, samt lindre i luftveiene.
952567

Rosmarin (smakstilsetning) 20ml Eterisk Olje

Eterisk olje av rosmarin som kan brukes i sauna, bad og massasjeoljer, eller der du ellers pleier å bruke eteriske oljer.
N30786