Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Plantforce Vegansk Magnesium Pasjonsfrukt 150g Pulver

Varenummer: N33212
EAN: 5712081101808
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Plantforce
ink. mva.
  • Høyopptagelig ionisk magnesiumsitrat
  • Ionisert magnesium
Plantforce Vegansk Magnesium er et magnesiumpulver laget av magnesiumkarbonat (utvunnet fra havvann) og sitronsyre (fra non-GMO sukkerroer). Magnesiumpulveret løses enkelt opp i litt vann. Når pulveret blandes i vann skapes høyopptakelig ionisk magnesiumsitrat via en reaksjon mellom magnesiumkarbonat og sitronsyre. Flytende mineraler absorberes bedre enn tabletter fordi tabletter er avhengige av magesyre for å ionisere. Ionisk magnesiumsitrat er lettere å oppta og er derfor ikke avhengig av magesyre.

Oppgitt innhold per dagsdose; 4g (2 ts).

Ingredienser mengde % av RI
Magnesiumkarbonat, surhetsregulerende middel (citronsyre), naturlig pasjonsfrukt aroma, steviolglycosider (E960).    
Når pulveret løses i vann skapes ionisk magnesiumcitrat via en reaksjon mellom magnesiumkarbonat og sitronsyre.    
Magnesium 375 mg 100%

Det individuelle behovet kan variere.
Start med å ta 2 g (1 ts) daglig og øk gradvis til maksimalt 4 g (2 ts) per dag.
Plantforce® Magnesium kan inntas i forbindelse med eller imellom
måltidene. Anbefalt dagsdose kan inntas i én omgang eller fordeles over 2-3 ganger i løpet av dagen.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.

Blandes i et glass kaldt eller varmt vann.
La det bruse opp og rør rundt til det er oppløst.
Brukes kaldt vann vil det bruse i ca. 10 min før det er klart til å inntas.
Brukes varmt vann kan det inntas omtrent med det samme.

Når pulveret blandes i vann skapes ionisk magnesiumsitrat via en reaksjon mellom magnesiumkarbonat og sitronsyre.

Oppbevares tørt og ved stuetemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Plantforce® Magnesium kommer i to varianter, naturell og med smak av pasjonsfrukt.Pasjonsfrukt varianten inneholder naturlig pasjonsfrukt smak og er søtet med stevia.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

SanMagnesium MAGic 300ml

SanMagnesium MAGic er ionisert magnesium i flytende form. Denne kan både inntas som kosttilskudd og smøres på huden. Den kan lett reagere med andre stoffer og bør derfor tas på tom mage. Ionisert magnesium har en karakteristisk smak, og anbefales derfor å inntas blandet ut i et glass vann, og gjerne sammen med en brusetablett med C-vitamin.

N36704
Bio Life Magnesium - bringebærsmak 226g Pulver

Magnesium fra Bio Life med herlig bringebærsmak. Bio Life Magnesium pulver inneholder den lettopptakelige magnesiumforbindelsen, magnesiumsitrat. Magnesiumsitrat er en organisk form hvor magnesium er bundet til sitronsyre for å kunne fordøyes og utnyttes. Sitratformen gjør at man er mindre avhengig av magesyrenivået ved inntaket.

N34778
Magnesium Powder 90g

Magnesium Powder fra BioCare er en kombinasjon av magnesium bundet til sitronsyre og til eplesyre. Magnesium er viktig for at en rekke prosesser i kroppen skal fungere normalt, f.eks. vedlikehold av ben og tenner. Magnesium bidrar dessuten til redusert tretthet og utmattelse, til normal metabolisme og til musklenes- og nervesystemets normale funksjoner. 

N35334
SHIFT Magnesiumdråper 100ml

SHIFT™ flytende Magnesium dråper inneholder konsentrert ørken-innsjøvann som er 100 % naturlig. Produktet er rikt på magnesium, samt en rekke andre viktige spormineraler. Mineralene finnes i sin ioniske form og har høy biotilgjengelighet.

N35674
Plantforce Vegansk Magnesium Naturell 150g Pulver

Plantforce Vegansk Magnesium er et godt og svært lettoptagelig magnesium tilskudd laget av magnesiumkarbonat (fra havvann) og sitronsyre (fra non-GMO sukkerroer). Magnesiumpulveret løses enkelt opp i litt vann. Når pulveret blandes i vann dannes høyopptakelig ionisk magnesiumsitrat. Flytende mineraler er ikke avhengig av magesyre for å ionisere og absorberes derfor bedre enn tabletter. Magnesium er et mineral som er godt for muskelfunksjon og skjelett, det minsker tretthet og utmattelse, samt bidrar til god psykologisk funksjon og støtter normal funksjon av nervesystemet. Forpakning i glass.

N33211
Lenker
Min side