Til toppen

SHIFT Zym Melk & Gluten 60 kapsler

Varenummer: N36271
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: SHIFT

ink. mva.

  • Unngå fordøyelsesbesvær pga melk og gluten!
  • Bryter ned gluten, laktose og melkeprotein

SHIFT™ Zym Melk & Gluten er et kosttilskudd for effektiv nedbrytning av gluten, laktose og melkeprotein. Produktet inneholder vegetabilske fordøyelsesenzymer som bryter ned molekyler i melk og gluten. Ufordøyd eller dårlig/ufullstendig nedbrutt gluten- og melkeprotein kan for mange skape fordøyelsesbesvær.

Innhold per 1 kapsel:

Innhold mengde
SHIFT™ Zym Melk & Gluten vegetabilsk enzymkompleks:  208 mg
Protease 4.v 500
DPP-IV
Protease 6.v 30.000 HUT
Protease 7.v 8,5 AP
Protease 8.0 399 BLGU
Protease 9.0 231 BLGU
Lactase 1.000 ALU
Lipase 600 FIP
   
Ingredienser: SHIFT™ Zym Melk & Gluten vegetabilsk enzymkompleks, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).

1 til 2 kapsler til måltider hvor du spiser melkeprodukter eller glutenholdige kornprodukter. Hver og en bør prøve seg frem, da behovet for enzymer varierer for den enkelte.

Kapselen bør svelges hel. Kan brukes sammen med andre preparater for mage og tarm.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Glutenzyme Plus 30 Vegkapsler

BioCare Glutenzyme Plus® kan brukes ved glutenintoleranse, og inneholder fordøyelsesenzymer og melkesyrebakterier. BioCare Glutenzyme Plus® er en blanding av enzymene cellulase, protease og amylase sammen med melkesyrebakterier (laktobasiller). Vegetabilske fordøyelsesenzymer og melkesyrebakterier hjelper til med nedbryting av glutenproteiner i korn og kornblandinger.
N32934

Laktase 100 Kapsler

Solaray Laktase er et potent laktaseenzym mot laktoseintoleranse, dvs. hjelp til å fordøye melkeprodukter. Inneholder 4000 FCC (Food Chemicals Codex) laktaseenheter per kapsel. Laktase er et enzym som bryter ned laktose i fordøyelsen. Det betyr at melkeprodukter kan inntas uten ubehag når man tar enzymet sammen med maten. Inneholder også 100 mg kalsium per kapsel. Kalsium bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.
N24789

Polyzyme Forte® (Enzyme Complex) 90 Vegkapsler

Polyzyme Forte fra BioCare er et bredspektret kompleks av enzymer fra vegetabilske kilder og inneholder bromelain, lipase, protease, amylase, cellulose, laktase og maltase, sammen med levende melkesyreproduserende bakterier (Lactobacillus acidophilus). Fordøyelsesenzymer kan bidra til å bryte ned mat, som protein, karbohydrater og fett, til mindre partikler klare for absorpsjon. De kan også bidra til å bryte ned visse sukkerarter, for eksempel laktose.
N35215

Shift Zym Bredspektret 60 Kapsler

Shift Zym består av aktive enzymer som assisterer fordøyelsen og virker normaliserende på mage- og tarmfunksjonene. Enzymer øker næringsopptaket, og gir deg mer energi og overskudd da maten fordøyes effektivt med et lavere energiforbruk. Shift Zym er et bredspektret enzymkompleks for en effektiv fordøyelse av proteiner, karbohydrater og fett. Shift Zym (tidligere: SuperZym) var det første komplette enzymtilskuddet på det norske markedet, spesialutviklet for et nordisk kosthold.
843354
Nyhet

Spectrumzyme 90 kapsler

BioCare Spectrumzyme er et bredspektret enzymkompleks for bruk til alle hovedmåltider. Alle enzymene er fra vegetabilske råvarer. Produktet er stabilt i magesyre og virker fordøyelsesfremmende i en bred variasjon av pH-verdier.
N36425

Super Digestaway 60 Vegkapsler

Super Digestaway fra Solaray er et plantebasert enzymkompleks med virkning i et bredt pH-område, aktivt i de forskjellige pH-miljøene i mage og tarm. Inneholder i tillegg aminosyren glutamin (fremstilt ved mikrobiologisk gjæringsprosess) og en blanding av fordøyelsesstøttende urter.
N32609