Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

SulforaPlus 60 kapsler

Varenummer: N36699
EAN: 7090041690394
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Optisan
ink. mva.
  • Økologiske, hele brokkolispirer, naturlige enzymer og selen
  • Kraftig antioksidant: Sulforafan
  • Dokumentert innhold av sulforafan: Hele 7,5 mg!
SulforaPlus med selen er et helt naturlig kosttilskudd som inneholder hele økologiske brokkolispirer, naturlige enzymer og selen. Kosttilskuddet inneholder hele spirer og ingen tilsetningsstoffer eller ekstrakter. De hele spirene er rike på næring og aktiverer et høyt innhold av den kraftfulle antioksidanten sulforafan. Forskning viser lovende resultater for at sulforafan kan bidra til balansering og optimalisering av mange ulike funksjoner i kroppen. Det er vist at sulforafan har et stort potensial for å medvirke til bedre immunforsvar, avgiftning og leverhelse, dempe inflammasjon og mer. Selen kan bidra til immunsystemets normale funksjon og beskytte cellene mot oksidativt stress. SulforaPlus er utviklet og produsert i Norge. Produksjonsmetoden beskytter næringsstoffene og de viktige aktive ingrediensene i spirene. Resultatet er et stabilt og høyt innhold av sulforafan i alle kapslene. Anbefalt døgndose SulforaPlus (to kapsler) inneholder sulforafan tilsvarende 100 gram friske brokkolispirer.

Oppgitt innhold per døgndose 2 kapsler:

Innhold mengde % av RI
Tørkede hele brokkolispirer 1000 mg -
 - tilsvarende mengde ferske brokkolispirer 8333 mg -
 andel sulforafan 7,5 mg -
Polyfenoler 9 mg -
Selen 112,5 mcg 204%
     
Ingredienser: Frysetørkede hele brokkolispirer (brassica oleracea) (95%), frysetørkede hele redikkspirer (5%), selenmetionin og pullulan (kapsler)

Anbefalt døgndose: 2 kapsler. Tas sammen med dagens første måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Sulforafan er godkjent for kliniske studier, og benyttes til dette formålet for å analysere effektene av sulforafan.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Medox kapsler 30 stk

Medox har en unik kombinasjon av bær som bidrar til normal funksjon av flere av kroppens organsystemer. Medox inneholder det beste fra viltvoksende blåbær og solbær, nemlig kraftige antioksidanter som kalles antocyaner. Antocyanrike blåbær bidrar til å beskytte cellene dine, de tar vare på øynene og synet ditt, samt at de holder kolesterolet ditt i balanse. Solbærene sørger for at immunsystemet ditt virker som det skal.

810805
Quercetin 500mg 90 Kapsler

Quercetin 500mg fra Solaray er en god antioksidant som kan beskytte kroppens celler mot frie radikaler. Quercetin kan hjelpe ved lette allergiplager. I tillegg kan quercetin være med på å stabilisere de små blodårene og være fin mot små blodkarsprengninger i huden, samt hjelpe ved lette hevelser i bena grunnet tretthet. Det anbefales å ta quercetin sammen med vitamin C. Solaray Quercetin er sitrusfri og inneholder ikke sitrus-bioflavonoider. Bioflavonoider (flavonoider) utgjør en stor gruppe av plantestoffer. Quercetin er et av de mest kjente flavonoidene. Quercetin assosieres ofte med god helse, og stoffet finnes naturlig i matvarer som rødvin, grønn te, løk, epler og bladrike grønnsaker.

N20323
BioCare Quercetin Complex 90 Vegkapsler

Quercetin Complex fra BioCare (tidl. Quercetin Plus) er et antioksidantprodukt av vitamin C, quercetin, brennesle og bromelain. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon, og til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant). Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for blodkarenes normale funksjon. Brennesle støtter venøs sirkulasjon. Bromelain er et enzym fra ananas.

N35669
Cleanse NutriPowder 120g Pulver

Cleanse NutriPowder er en alt-i-ett-blanding av planteekstrakter og -antioksidanter som støtter kroppens normale rensesystem. Pulveret inneholder blant annet mariatistel, artisjokk, gurkemeie, koriander, brokkoli og alger. Artisjokk, alfalfa og løvetann støtter avgiftningen ved å bidra til urin- og nyrefunksjonen, gurkemeie og melketistel bidrar til å opprettholde leverhelsen. Cleanse Nutripowder er vel sammensatt og inneholder også brokkoli, rødbeter, chlorella, spirulina, koriander og sellerirot. Brokkoli er en kilde til mikronæringsstoffer, inkludert sulforafan og svovel. En synergistisk formulering med en unik kombinasjon av planteekstrakter i akkurat den rette balansen for naturlig å støtte flere avgiftningsorganer og prosesser, samtidig som den gir kraftig antioksidantstøtte.

N35235
Lenker
Min side