Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

BioCare Quercetin Complex 90 Vegkapsler

Varenummer: N35669
EAN: 5033290124397
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare
ink. mva.
  • Antioksidantprodukt
  • Vitamin C, quercetin, brennesle og bromelain
Quercetin Complex fra BioCare (tidl. Quercetin Plus) er et antioksidantprodukt av vitamin C, quercetin, brennesle og bromelain. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon, og til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant). Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for blodkarenes normale funksjon. Brennesle støtter venøs sirkulasjon. Bromelain er et enzym fra ananas.

Oppgitt innhold per døgndose 3 kapsler

Innhold mengde % av RI
Vitamin C 90 mg 113%
Quercetin 900 mg -
Brennesleekstrakt 4:1 150 mg -
Bromelain 54 mg (540 GDU) -
     
Ingredienser: Quercetin (Sophorae japonica Blomst), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), bromelain, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), brennesleblad-ekstrakt (Urtica dioica), vitamin C (L-askorbinsyre), antioksidant (askorbylpalmitat), risskall.

Anbefalt døgndose for voksne: 1 kapsel 3 ganger daglig i forbindelse med måltid.  

Døgndosen bør ikke overskrides. Anbefales ikke for gravide og ammende. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Quercetin 500mg 90 Kapsler

Quercetin 500mg fra Solaray er en god antioksidant som kan beskytte kroppens celler mot frie radikaler. Quercetin kan hjelpe ved lette allergiplager. I tillegg kan quercetin være med på å stabilisere de små blodårene og være fin mot små blodkarsprengninger i huden, samt hjelpe ved lette hevelser i bena grunnet tretthet. Det anbefales å ta quercetin sammen med vitamin C. Solaray Quercetin er sitrusfri og inneholder ikke sitrus-bioflavonoider. Bioflavonoider (flavonoider) utgjør en stor gruppe av plantestoffer. Quercetin er et av de mest kjente flavonoidene. Quercetin assosieres ofte med god helse, og stoffet finnes naturlig i matvarer som rødvin, grønn te, løk, epler og bladrike grønnsaker.

N20323
Quercetin 500mg 60 Tabletter

Quercetin fra Lamberts inneholder 500 mg Quercetin per tablett. Quercetin er et stoff i gruppen bioflavonoider. Quercetin finnes naturlig i mat som bær og løk. Egnet for vegetarianere.

N33327
ImmuneCare 60 Kapsler

ImmuneCare fra CareMe inneholder flavonoidene rutin og quercetin, samt vitamin C og mineraler i en base av brokkoli. Bromelain og svartpepper støtter fordøyelse og opptak av produktet. Vitamin C, sink og selen bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon, samt til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidanter). Sink bidrar til normal syre-baseomsetning, og selen bidrar til skjoldbruskkjertelens normale funksjon.

N35655
Bio-Pycnogenol 90 Tabletter

Bio-Pycnogenol inneholder ekstrakt fra fransk strandfuru. Pycnogenol har en kraftig antioksidativ effekt og inneholder flere ulike typer bioflavonoider som beskytter cellene mot skader ved oksidativt stress. Pycnogenol bidrar til å opprettholde normale blodårer og friske årevegger. Dette vil også kunne hjelpe til med å opprettholde god sirkulasjon og derved redusere plager med tunge ben (f.eks under flyreiser og om du går og står mye). Ekstraktet inneholder også en rekke fruktsyrer.

N34938
Lenker
Min side