Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Berry Power økologisk 150g

Varenummer: N36227
EAN: 7029121011514
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: SuperNature
ink. mva.
  • Antioksidanter!
  • Kilde til vitamin C
  • Immunsystem
  • For huden
Berry Power fra SuperNature er et pulver av en bærbombe proppfull av antioksidanter med smak av rødbeter, haskapa og papaya. En smart måte å få seg ekstra antioksidanter på ved å ha Berry Power i smoothie, yoghurt og grøt eller lignende. Berry power er en kilde til vitamin C og bidrar til immunsystemets normale funksjon, samt bidrar til normal kollagendannelse.
Næringsinnhold per 100 gram
Energi (kJ/kcal) 1485 / 355 
Fett 1,96 g
- hvorav mettede fettsyrer     0,28 g
Karbohydrater 68 g
- hvorav sukkerarter 26 g
Kostfiber 24 g
Protein 5,8 g
salt 0,06 g
Vitamin C  800 mg (1000% DRI)
   

Ingredienser: Pulver av eple (Malus pumila), rødbetpulver (Beta vulgaris L.) (rødbetpulver, antiklumpemiddel (silisiumdioksid)) 23 %, pulver av haskapa (Lonicera caerulea) 14 %, pulver av gojibær (Lucium barbarum) (gojibær, maltodekstrin), pulver av kirsebær (Prunus cerasus) (kirsebær, maltodekstrin), pulver av bringebær (Rubus idaeus), pulver av papaya (Carica papaya) (papaya, maltodekstrin) 6 %, økologisk acerola (Malpighia glabra) (Acerola, stabilisator (akasiegummi), pulver av guava (Psidium guajava L.) (guavapulver, maltodekstrin), pulver av blåbær (Vaccinium myrtillus), pulver av jordbær (Fragaria ananassa Duchesne), ekstrakt av acai-bær (Euterpe olearacea) (ekstrakt av acai-bær, maltodekstrin), ekstrakt av tranebær (Vaccinium macracarpon) (ekstrakt av tanebær, maltodekstrin).

Kan inneholde spor av selleri.

Berry Power har mange bruksmåter; Tilsett pulveret enkelt i smoothies, yoghurt, grøt eller tilsvarende.

Antioxidant veg 60 Kapsler

Solaray Antioxidant beskytter cellene og styrker immunforsvaret med de viktigste vitaminer, mineraler og urter som har antioksidativ effekt. Inneholder et bredspektret karotenoidkompleks med alfa- og betakaroten, kryptoxantin, zeaxantin, lutein og andre viktige karotenoider, samt mineraler med sterk antioksidativ effekt.

913157
Medox kapsler 30 stk

Medox har en unik kombinasjon av bær som bidrar til normal funksjon av flere av kroppens organsystemer. Medox inneholder det beste fra viltvoksende blåbær og solbær, nemlig kraftige antioksidanter som kalles antocyaner. Antocyanrike blåbær bidrar til å beskytte cellene dine, de tar vare på øynene og synet ditt, samt at de holder kolesterolet ditt i balanse. Solbærene sørger for at immunsystemet ditt virker som det skal.

810805
Acerola Økologisk 100g Pulver

Økologisk Acerola-pulver med 17% C-vitamin. Den lille Acerola-frukten er rød og ligner et kirsebær, men den er mer syrlig. Mennesker er ikke i stand til å danne C-vitamin i kroppen, og det må tilføres via mat. C-vitamin er vannoppløselig, noe som betyr at overskuddet utskilles fra kroppen i urinen. Tilsetting av økologisk maltodekstrin og økt filtrering, gjør smaken på Acerola-pulveret nøytral og fargen er svakt gulaktig.

N35045
Tart Cherry kirsebærkonsentrat 475 ml

Pure Planet Tart Cherry kirsebærkonsentrat er supernæring for immunforsvaret! Tart Cherry inneholder de ville Montmorency Tart Kirsebærene som muligens er naturens mest næringsrike konsentrerte mat som inneholder et stort utvalg av kraftige antioksidanter og fytokjemikalier som ikke kan måles med noen andre frukter i henhold til målinger gjort etter ORAC metoden. Er et produkt i samme klasse som Noni og mange allsidige virkeområder. Produktet er svært nydelig på smak.

N31181
Lenker
Min side