Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Flytende Betakaroten 30ml

Varenummer: N36261
EAN: 7090038570166
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MSM Norge
ink. mva.
  • Flytende betakaroten kan bidra til sommergløden
  • Gyllen farge etter 2-3 ukers bruk
  • Sunn og normal hud
Flytende Betakaroten 30ml erstatter ikke solkrem, men Betakaroten kan bidra til en gyllen brunfarge om sommeren. Opptaket starter direkte i munnen med Flytende Betakaroten. Betakaroten er en antioksidant og et rødoransje fargestoff som finnes i frukt, bær, alger, sopp og lignende i naturen. Fargestoffet legger seg i det ytterste fettlaget under huden og kan bidra til en gyllen farge etter 2-3 ukers bruk. Betakaroten er en kilde til A-vitamin (retinol). Vitamin A kan bidra til normal opprettholdelse av hud, slimhinner, immunsystemet, jernmetabolismen, normalt syn og normal celledeling. Flytende betakaroten gir opptak først direkte i munnen, og ikke kun via fordøyelsen som ved tabletter/kapsler.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 0,5ml (10mg):

Innhold mengde % av RI
Betakaroten  10 mg
- tilsvarende A-vitamin (retinolekvivalenter) 5000 mcg RE  625%
     
Ingredienser: MCT olje, naturlig betakaroten fra alge (Dunaliella salina).

Anbefalt døgndose: Rist flasken godt før bruk. Trykk en gang på pipetten = 0,5ml (10mg). Tas rett i munnen. 

Flasken inneholder 60 døgndoser ved anbefalt dose. Dose kan justeres ved behov. 1 dråpe gir 1mg betakaroten. Døgndosen bør ikke overskride 15 mg.

OBS: Betakaroten er et fargestoff og kan sette flekker. Bruk fettløselig såpe dersom du skulle være så uheldig å søle.

SunPrep 90 Kapsler

Betakaroten! Vegansk kosttilskudd med ekstrakt av granateple og betakaroten. Betakaroten er et pro-vitamin til vitamin A, og det omdannes etter behov til vitamin A i kroppen. Vitamin A bidrar bl.a. til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon og en normal omsetning av jern. A-vitamin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner, hud og syn.

N35819
Betakaroten 100 Kapsler

Betakaroten fra Nature Sunshine som omdannes til A-vitamin i kroppen. Betakaroten forbereder og beskytter huden mot oksidering under soling og gir deg en raskere og mer varig brunfarge. Betakaroten er det naturlige rød/oransje pigmentet i frukt og grønnsaker. Betakaroten er en naturlig, vegetabilsk kilde til A-vitamin, og omdannes i kroppen til A-vitamin etter behov. I tillegg er betakaroten en antioksidant. A-vitamin beskytter huden

975969
Betakaroten 15mg 50 Kapsler

Solaray Betakaroten med 15 mg betakaroten per kapsel. Solaray Betakaroten inneholder naturlig betakaroten fra algen Dunaliella salina og karotenoidkompleks fra annatto-olje, gulrot, sitrongress, spirulina og yamsrot, i en base av olivenolje. Betakaroten omdannes i kroppen til vitamin A når kroppen har behov for det. Vitamin A bidrar til normal omsetning av jern, og bidrar også til å opprettholde sunne slimhinner og normal hud. Vitamin A er godt for synet, og spesielt viktig for å opprettholde nattsynet.

N34862
Lenker
Min side