Til toppen

Grønn Chi The 100g

Varenummer: N21096
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Grønn Chi te fra danske Natur-Drogeriet har en nydelig balanse i smaken, en deilig og velduftende te. Grøn Chi The er en lekker teblanding av grønn te og hagtornblader med blomster. Kombinasjonen av den karakteristiske bitre smaken sammen med den milde hagtorn som gir en mild blomsteraktig smak, som passer til enhver anledning. Hagtorn er kun brukt som krydder, og gir ingen terapeutisk effekt i så liten mengde.


Ingrediensermengde% av RI
Grønn te (95%), hagtornblader med blomst.
1-2 ts pr. kopp kokende vann eller 70-80 grader varmt vann. Trekketid: 3-5 min. Siles. 1-3 kopper daglig.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082

Grønn te med peppermynte, økologisk 100g

Grønn te med peppermynte er en fantastisk kombinasjon, og slik smaker grønn te best. Grønn te har en karakteristisk bitter smak, kombinert med peppermyntens sødme så blir det en deilig te. Denne grønne teen er en fin blanding av økologisk dyrket grønn gunpowder te og økologisk dyrket grønn sencha te. Blandingen er ytterligere tilsatt peppermynte, som har en skjønn, frisk smak.
N33986

Grønn The, Sencha Økologisk 100g Urt

Sencha te stammer opprinnelig fra Japan, og japanerne er storforbrukere av denne tetypen. Kjennetegnet for Sencha te er at tebladene behandles med varm damp straks etter plukking. Dette gjøres for å unngå fermentering. Deretter lufttørkes og rulles bladene.
N34943