Til toppen

Helios

Helios har siden 1969 stått for kjærlighet til ærlig mat og drikke. Helios gjør det lett å velge mat som både smaker godt og gjør godt – både for din og klodens helse.

Sorter etter:

Helios Mandler økologisk 150g

Økologiske mandler fra Helios Mandler er dyrket med kjærlighet og er nøye utvalgt. Disse mandlene er så gode akkurat slik naturen har lagd dem, så de er verken varmebehandlet eller tilsatt salt. Spis de som snacks, bruk mandlene matlaging, bakst eller hjemmelaget marsipan. Mandler har høyt innhold av sunt fett og er rik på fiber og fosfor.
N36159

Helios Cashewnøtter øko 150g

Økologiske Cashewnøtter fra Helios som er unike med sin milde, myke smak og således perfekt som snacks, i bakverk og i desserter. Cashewnøttene er så gode akkurat slik naturen har laget dem, så disse nøttene er verken varmebehandlet eller tilsatt salt. Cashewnøtter er en kilde til protein og kostfiber, og har et høyt innhold av magnesium, jern og sink.
N36160

Helios Kokossukker økologisk 300g

Kokossukker er et naturlig, uraffinert sukker med mild karamellaktig smak. Kan minne litt om brunt sukker. Helios Kokosblomstsukker fremstilles av nektaren til blomstene som vokser på kokosnøttpalmen. Nektaren høstes av lokale bønder og varmes varsomt opp slik at det dannes sukkerkrystaller. Da får man et naturlig, uraffinert sukker.
N35965

Helios knuste linfrø økologisk 350g

Helios knuste Linfrø har mye kostfiber og rik på oljer, som de viktige Omega – 3 fettsyrene. Linfrøene fra Helios er økologiske og knust for å gjøre det lettere for kroppen å ta til seg næringsstoffene. Strø de knuste linfrøene over müsli, yoghurt og grøt, men du kan fint bruke det også som fibertilskudd.
N35966

Helios Glutenfri Lys Bakemiks øko 600g

Helios Lys Bakemiks lar deg og dine nyte glutenfri bakst som både smaker godt og er bra for kroppen. Helios bruker kun ingredienser som er naturlig glutenfrie og kjent for sin gode sammensetning av næringsstoffer, som teffmel, hirseflak og linfrø. Miksen er allsidig i bruk, og et supert utgangspunkt for alt av lys bakst - fra brød og pizzadeig til vafler, kaker og boller.
N35952

Helios Basilikum økologisk 10g

Helios Basilikum består av grønn økologisk basilikum som er soltørket og skånsomt behandlet for å beholde mest mulig smak og aroma. Basilikum er et kjent, klassisk Middelhavskrydder.
N35953

Helios Gurkemeie økologisk 25g

Helios Gurkemeie er finmalt, økologisk kvalitetskrydder som smaker like intenst og glødende som det ser ut. Gurkemeien er super som smakstilsetter og et naturlig fargestoff. Gurkemeie bruker vi gjerne i karri, chutney til kylling, koke med risen, linseretter, smoothies og varme lattedrikker som Gullmelk.
N35954

Helios Ceylon Kanel Økologisk 18g

Aromatisk og skarp håndskåret Ceylon Kanel fra Helios. Denne caylon kanelen er dyrket i noen av verdens beste jordbruksområder, Emballasjen sikrer at smak, duft og farge bevares hele veien fra jord til bord.
N35955

Helios Himalayasalt med lokk 180 g

Helios Himalayasalt er et delikat, rosa salt som er utvunnet for hånd, uten eksplosiver. Den karakteristiske rosa fargen kommer av dets unike sammensetning av mineraler. Himalayasaltet fra Helios er helt naturlig og uraffinert salt.
N35956

Helios Kardemomme økologisk 23g

Helios Kardemomme er økologisk og kaldmalt nydelig krydder. Kaldmalingen gjør at mest mulig av smaken bevares fra jord til bord. Aromaer og eteriske oljer bevares ved hjelp av kaldmalingen av frøkapslene med kardemomme. Resultatet er et helt rent og ekte krydder som passer ypperlig til bakst, karri-retter og for nye smaksopplevelser i kaffe og te.
N35957

Helios Ramsløk Økologisk 6g

Økologisk Ramsløk fra Helios er tørket, viltvoksende ramsløk som er høstet på våren når den smaker aller best. Smaken kan minne om en blanding av gressløk og hvitløk. Ramsløken har mange bruksområder og passer perfekt til kjøtt, fisk, skalldyr, egg, pasta og salater. Prøv den også til dressing, urtesmør, marinade, eller som et grønt dryss på brød, pizza eller pasta.
N35960

Helios Pizzakrydder Økologisk 26g

Økologiske soltørkede krydderurter som utgjør et særdeles smakfullt pizzakrydder. Helios Pizzakrydder er en klassisk krydderblanding inspirert av området rundt Middelhavet. Friske, soltørkede urter blir varsomt behandlet for å bevare den nydelige smaken og aromaen. Krydderblandingen er like god på pasta, lasagne og andre tomatretter. Smakene passer perfekt på pizza.
N35959

Helios Oregano økologisk 6g

Økologisk og soltørket Oregano er selve smaken av Middelhavet og italiensk mat. En klassiker på kjøkkenet med mye smak hele veien fra jord til bord. Oregano er krydderet som er perfekt til pizza, pasta og ostesmørbrød!
N35958

Helios Rålakris Økologisk 18g

Helios Rålakrispulver er ren lakrisrot som blir dampet, presset og pulverisert. Det gir en intens og søt smak som smelter på tungen. Lakrispulver kan brukes i mat, smoothies, baking, desserter, godteri og konfekt. Anbefaler å prøve et lite dryss på frukt, frokostblanding, yoghurt eller is.
N35961

Helios Tacokrydder Økologisk 70g

Økologisk Tacokrydder fra Helios har den autentiske meksikanske smaken og er laget av gode, rene råvarer. Klassisk smak av tacokrydder uten tilsatt sukker og akkurat passe sterkt med ren, frisk smak av koriander, spisskummen og cayennepepper.
N35962

Helios Bourbon Vanilje Økologisk 10g

Helios Vaniljepulver gir deg den eksklusive, fyldige og søte vaniljesmaken. Vaniljen er hentet fra vaniljeorkideer som er håndpollinert, høstet, gjæret, forvellet og tørket i flere måneder. Mange bruksområder, som smakssetting av desserter og bakst. Drøy i bruk.
N35963

Helios Bakepulver økologisk 110g

Helios Bakepulver er helt økologisk og helt uten fosfat. Flott og luftig bakst hver gang. Nøye, utvalgte råvarer av høy kvaitet, kun tre helt naturlige ingredienser. Naturlig uten gluten.
N35964

Helios aprikoser økologiske 150g

Helios økologiske Aprikoser er soltørket og naturlig søte og gode på smak. Aprikosene er rike på kalium og en kilde til jern. Dette er aprikoser helt uten tilsetningsstoffer, og Helios økologiske aprikoser er ikke tilsatt svovel. Aprikosene har derfor sin naturlige, brune farge. Passer perfekt som naturlig søtning i bakverk, desserter, frokostblanding eller kompott. Kjempegode å spise alene som søt snack.
N35949

Helios Mango økologisk 110g

Nydelig, økologisk mango i tynne skiver som har fått lov til å tørke i solen. Tørket mango kalles naturens vingummi, det er lett å forstå når man smaker den deilige søte smaken med litt syrlighet og den seige, gode konsistensen. Passer ypperlig som snacks, men prøv den gjerne også i gryteretter.
N35950

Helios dadler økologiske 150g

Helios Dadler er økologiske og blir forsiktig plukket før de tørker i solen. Søt og god smak, og naturlig rike på fiber og kalium. Helios Dadler er uten stein og derfor enda enklere å nyte. -Enten alene eller som god, naturlig søtning i raw cakes, smoothies, raw kuler og energibarer.
N35948

Helios valnøtter økologiske 100g

Økologiske valnøtter fra Helios er dyrket med kjærlighet og nøye utvalgt. Disse valnøttene er så gode akkurat slik naturen serverer de, derfor er de heller ikke varmebehandlet eller tilsatt salt. Rike på fiber og tiamin, og en fin kilde til jern. Passer godt som snacks, og supre i salater og bakst.
N35946

Helios svisker økologiske 150g

Svisker fra Helios består kun av økologisk frukt - ingenting annet. Svisker er plommer som har fått tørke i solen. De økologiske sviskene er uten sten, de er naturlig søte og perfekt som snack og i matlaging. De har en fantastisk smak, og er i tillegg rike på kalium og en kilde til fiber.
N35947

Helios Glutenfri Mørk Bakemiks øko 600g

Nyt glutenfri bakst som både smaker godt og er godt for kroppen med Helios Mørk Bakemiks. Laget kun på naturlig glutenfrie ingredienser og med en god sammensetning av næringsstoffer, som teffmel og hirseflak. Miksen er allsidig i bruk, og er et supert utgangspunkt for alt av grovt bakeverk - fra brød og rundtstykker til horn og grove pizzasnurrer.
N35951

Helios Fullkorn ris økologisk 700g

Helios Fulkornsris er kjent for sin gode smak. Denne risen er ikke polert, det vil si at den ytterste hinnen, sølvhinnen, ikke er slipt bort. Denne upolerte risen fra Helios er derfor full av næring og smak.
N35941

Helios Hasselnøttsmør naturell øko 250g

Helios Hasselnøttsmør Naturell er et rent, økologisk smør av hasselnøtter. Delikat farge og konsistens og består kun av kvernede hasselnøtter. Hasselnøttesmøret har et høyt innhold av kostfiber, vitamin B8 (Biotin), vitamin E og magnesium.
N35942

Helios Mandelsmør lyst økologisk 250g

Lyst Mandelsmør fra Helios er et økologisk og smakfullt mandelsmør med deilig konsistens. Mandelsmøret er er kun laget av finmalte og avskallede mandler, og er et godt alternativ til peanøttsmør. Bra proteinkilde med høyt innhold av kostfiber, vitamin B8 (Biotin), vitamin E, kalsium og magnesium. Nydelig Mandelsmør til brødskiven, smoothiebowlen, i havregrøt, pastasalat, kaker, cookies, sauser og dip.
N35943

Helios Soyasaus Tamari 250ml

Helios Soyasaus Tamari er en økologisk tradisjonell japansk soyasaus. Denne er tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus, og oppleves rikere. Helios Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Sausen modner der i to år før tapping. Tamari Soyasaus er nydelig til supper, sauser, grønnsaks-, kjøtt-, og fiskeretter, marinader og dressinger. Kan erstatte salt ved koking av ris, og selvskreven til sushi og dumplings.
N35944

Helios Speltspaghetti fullkorn øko 500g

Helios Speltspaghetti Fullkorn er økologisk, italiensk pasta som kun er laget av fullkornsspeltmel. Hele kornet brukes og dermed får man all tilgjengelig næring fra speltkornet. Fullkornspasta metter enda mer enn lys pasta.
N35945

Helios Rårørsukker lyst økologisk 1kg

Helios Rårørsukker Lyst er laget av økologisk dyrkede sukkerrør. Rårørsukkeret fremstilles ved at sukkerrørene vaskes og deretter kaldpresses. Saften filtreres og kokes opp i en vakuumtank. Da vil vannet fordampe og igjen blir det sukkerkrystaller. Denne fremstillingsprosessen gjør at produktet beholder sin naturlige smak. Rårørsukker med god smak og fin konsistens.
N35939

Helios Linfrøolje Økologisk 250ml

Helios Linfrøolje er en flott økologisk olje med verdifulle umettede fettsyrer. Linfrøoljen fra Helios er kaldpresset og uraffinert, og den er mild i smaken. Oljen er passer ypperlig på salater, i smoothies og frokostblandinger.
N35938

Helios Cashewsmør naturell øko 250g

Helios Cashewsmør naturell er et økologisk og eksklusivt cashewnøttsmør med deilig, kremet konsistens. Nydelig og ekte smak som gjør seg godt som pålegg, i kaker og desserter, og hjemmelagde energibarer. Cashewnøttesmør er en kilde til protein og kostfiber og med et høyt innhold av magnesium, jern og sink.
N35940

Helios Riskaker Mørk sjokolade 95g

Helios Riskaker har et deilig mørkt sjokoladetrekk. Riskakene er Fairtrade-godkjente. Prøv de lette og luftige Helios Riskaker med mørk sjokolade som snacks til en kopp kaffe eller te.
N35934

Helios Pesto grønn økologisk 130g

Helios Grønn Pesto med Basilikum er økologisk og passer alle som er glad i italiensk mat. Perfekt Pesto hvis du har allergener, eller ønsker å leve vegansk. Laget i Italia og med et ekstra høyt innhold av basilikum. Fri for gluten, nøtter, laktose, melk og konserveringsmidler.
N35932

Helios Lønnesirup økologisk 187ml

Helios Lønnesirup har en delikat smak og nydelig aroma, et deilig alternativ til sukker. Lønnesirupen er et rent naturprodukt og fremstilles ved at saft tappes fra lønnetrær øst i Canada. Til 1 liter lønnesirup trengs det 40 liter saft! Bruk lønnesirup på pannekaker, desserter, ost, i marinader og til baking.
N35933

Helios Speltflak Økologisk 500g

Helios Speltflak er økologisk, smaker godt og er en god kilde til fiber. Spelt er et veldig gammelt kornslag som har fått sin renessanse. Helios bruker kun de gamle, originale speltsortene i sine produkter. Her får du smak og næringsinnhold slik naturen har skapt dem.
N35935

Helios Hirseflak økologisk 350g

Helios økologiske Hirseflak har en mild og fin smak, og egner seg godt i grøt, frokostblandinger eller i bakverk som brød og rundstykker. Hirse er en av de eldste kornsortene vi kjenner til. Hirse er næringsrik, har lavt innhold av mettet fett og gir både kostfiber og proteiner. Naturlig høyt innhold av jern og vitamin B6, og en kilde til vitamin B1 (tiamin).
N35936