Til toppen

Te og kaffe

Sorter etter:
Nyhet

Matchapulver med Vanilje 40g

Høykvalitets ceremonial grade matchapulver med naturlig vanilje og stevia som gjør den søtere og mildere. Derfor er denne matchaen også lettere for alle å nyte både smak og effekten av matcha. Coia matchapulver har den høyeste kvaliteten matcha fra Uji i Japan. Matcha er et pulver av knuste grønne teblader, produsert og dyrket frem på en svært presis måte. Denne spesielle grønne teen inneholder mye mer antioksidanter enn vanlig grønn te. Japanske munker har drukket matcha i over 1000år. Kanskje ikke så rart når vi vet at en kopp matchalatte inneholder nesen like mye koffein som en kopp kaffe. Fortrinnet er at matcha også inneholder aminosyren L-theanine, som sørger for økt konsentrasjon og jevn fordeling av energi utover dagen.
N36252

Zzzove te (8417) 60 g

Zzzove te er en mild blanding av urter for god søvn. Teblandingen inneholder blant annet sitronmelisse som bidrar til en normal søvn. Unik sammensetning av 12 forskjellige urter. Johannesurt og hibiscus gir teen en deilig struktur, og teens gode smak understrekes av tusenfryd, lavendelblomst og sitronmelisse. Kamille bidrar til både avslapning og normal søvn.
N36248

Kinesisk Balanse-Te 160g Pulver

Kinesisk Balanse-te fra Supernature er en daglig velvære-te med 21 ulike urter. Supernature Kinesisk Balanse-te er en rikholdig urtete med god smak av blant annet lakris. Urtene som legger grunnlaget for teen er hentet fra tradisjonell Kinesisk urtemedisin og er kombinert med anerkjente planter fra nordisk urtetradisjon. Søtet med steviolglykosider fra Stevia og kokosblomstsukker.
N33030

Matcha, økologisk grønn te pulver 30g Pulver

Supernature Matcha er laget av finmalt pulver av unge teblader, av grønn te fra Japan. Teen er økologisk og av høyeste «Ceremonial Grade»-kvalitet.
N33814

Ammete 20 poser á 1,5g

Amme te er en velsmakende, lett lakrisaktig urte-te blandet etter en oppskrift som har vært brukt i generasjoner. Blandingen inneholder åtte urter, deriblant anis- og fennikelfrø som understøtter produksjonen av brystmelk, og karve som hjelper ved amming.
N35611

Yogi Tea Licorice Mint økologisk 17 teposer

Lakris og peppermynte i nydelig kombinasjon med varmende krydder som kardemomme. Den søte lakrissmaken fra lakrisroten sammen med forfriskende peppermynte viser hvordan motsetninger tiltrekker hverandre for å skape en fascinerende enhet. Dette blir smakfullt! Teen for alle som er åpne.
N35975

Yogi Tea Classic økologisk 17 teposer

Yogi Tea Classic er teen som historien til YOGI TEA begynte med. En god klassiker med blanding av søt kanel, kardemomme, krydret ingefær, nellik og pepper. Kombinasjonen som inspirerte generasjoner av yogier og merket YOGI TEA®, og er grunnsteinen for mangfoldet av de ayurvediske teblandingene i serien. Anbefaler å drikke teen med valgfri søtning og melk/plantedrikk.
N35969

Yogi Tea Green Energy økologisk 17 teposer

Green Energy gir deg en intens smak med fruktig sitronverbena og hylleblomster, litt ingefær, guarana og kombuchaekstrakt. La denne grønne teblandingen gi deg et spesielt "kick" og ny giv. YOGI TEA Green Energy forfrisker deg på en helt ny naturlig måte!
N35973

Yogi Tea Green Balance økologisk 17 teposer

For asjon er nødvendig for å skape harmoni. Denne teen kan hjelpe å finne den: Med Green Balance fra Yogi Tia får du et bidrag til å skape harmoni. Grønn te og kombucha møter visdommen fra asiatiske tradisjoner med forfriskende sitrongress, peppermynte og hylleblomster. Nyt hvordan aromaene harmonerer i denne nydelige teen. Green Balance er en fantastisk te for å møte utfordringer, eller som avslappet. Teen for alle som stoler på tiden.
N35972

Yogi Tea Matcha Lemon økologisk 17 teposer

Ayurvediske urter og buddhistisk håndverk med grønn te gir Yogi Tea Matcha Lemon sin forfriskende karma. Edle grønne teer blir kronet med matcha i symfoni med sitrongress og sitron for å skape en fantastisk smaksopplevelse. Det eksklusive Matcha-pulveret er laget av utsøkte tencha-blader, som er skyggelagt før høsting og dermed utvikler sin milde smak.
N35967

Yogi Tea Feel Pure økologisk 17 teposer

Feel Pure fra Yogi Tea har en avbalansert blanding av urter og krydder bestående av lakrisrot, ingefær og løvetann. Ta fatt på en reise mot mer balanse hvor vi vender oss mot det som er bra for oss, og gir slipp på det som belaster oss. Ta noen få avslappende minutter med deg selv. Også kjent som Detox Dandelion.
N35970

Yogi Tea Ginger Lemon økologisk 17 teposer

Ginger Lemon er en favoritt hos mange der denne teen utfolder seg med ingefær og sitron, og gir en intens, frisk og samtidig lett skarp smaksopplevelse med peppermynte, lakrisrot og svart pepper. Igjen sitter en følelse av letthet.
N35971