Til toppen

Tilbehør

Sorter etter:
Nyhet

Ansiktsbørste rund 5cm

Den lille runde, milde ansiktsbørsten tilbyr en liten naturlig ansiktsløftning. Regelmessig bruk av ansiktsbørste bidrar til å redusere og forhindre hevelser og mørke ringer under øynene, og jevner ut fine linjer og rynker. Tørrbørsting forbedrer hudens fasthet og fremmer lymfedrenasje, slik at huden fremstår glatt, vakker og levende. Du vil elske denne lille tørre børsten, som med sin runde form er perfekt for ansiktsyoga. Den lille runde tørrbørsten er laget i oljet bøketre med myke hestehår fra hestens manke.
N36347

Gua Sha Bian bølger, massasjeverktøy 1 Stk

Gua Sha Bian Sten brukes til massasje sammen med oljer. Stenen kan brukes over hele kroppen og i hodebunnen. Øker blodsirkulasjon, stimulerer lymfe og gir god avslapping til muskulaturen. Bruk av massasjeverktøy avlaster massørens hender og gir dyp kontakt med muskulaturen. Bian stenene kan variere i form.
N35877

PATCH plaster for barn med kokosnøttolje 25 stk

Patch Barneplaster er laget av naturlig og økologisk bambusfiber for maksimal konfort og beskyttelse. Plasteret er tilsatt kokosnøttolje for langvarig støtte til sensitiv hud. Kjempesøte og barenvennlige med Pandaprint. Patch-serien med plaster er egnet for de mest sensitive hudtypene.
N35998

BioSun Ørelys 2 stk

BioSun originale ørelys er ekte naturprodukt. Bruk av ørelys er en urgammel indiansk naturbehandling. BioSun ørelysene lages fortsatt for hånd etter gammel, tradisjonell oppskrift. Ettersom ørelysene er håndlagde vil det forekomme enkelte variasjoner i lengde og farge. For å oppnå en høy kvalitet og holdbarhet brukes kun de beste råstoffer; honning-ekstrakt, naturvevet lin og indianske helbredede urter i pulverisert form. Lysene er håndlaget og det kan derfor være litt forskjellig farge og lengde på dem. Bruk av ørelys er en urgammel indiansk naturbehandling som gir deg et nytt og virksomt. Disse ørelysene holder en høy kvalitet basert på de beste råstoffer fra ekstrakt av honning, naturvevet lin og indianske urter i pulverisert form.
N36038

PATCH plaster natural 25 stk

PATCH natural er et plaster laget av økologisk bambusfiber og spesielt godt egnet til sensitiv hud. Dette er det perfekte plasteret for dem som liker å holde det enkelt. Ideelt for sår og mindre kutt. Plasteret inneholder ingen irriterende kjemikalier som plast, latex, parabener, silikon og lignende. PATCH-serien er egnet for alle, til og med de mest sensitive hudtypene. Det er laget kun av naturlige og bærekraftige materialer som fremmer heling av sår og gir sensitiv støtte. Dette gjør PATCH til det beste valget når det gjelder plaster.
N35995

PATCH plaster med Aloe vera 25 stk

PATCH aloe vera plaster er laget med økologisk bambusfiber og beriket med ekstrakt av aloe vera. Disse plasterene med aloe vera-ekstrakt er supre til bruk å blemmer, kutt og skrubbsår. Aloe vera inneholder kraftige naturlige polysakkarider og glykoproteiner som hjelper å berolige og helbrede sår. Laget med kun naturlige, økologiske, biologisk nedbrytbare og bærekraftige materialer gjør PATCH det beste valget når det kommer til plaster!
N35996

PATCH plaster med aktivt kull 25 stk

PATCH plaster med aktivt kull er laget med økologisk bambusfiber og beriket med aktivt kull. Dette er plasteret for sportsentusiasten! Aktivert kull er svært absorberende og trekker til seg urenheter i såret. Et rent sår reduserer risikoen for infeksjon og gjør at såret leges fortere. PATCH plaster består kun av naturlige, økologiske, biologisk nedbrytbare og bærekraftige materialer. Derfor er PATCH det beste valget når det kommer til plaster!
N35997

Bomullspads ovale økologiske 40 stk

Ovale, økologiske bomullpads av høy kvalitet. Bomullen er EcoCert sertifisert. Bocoton Bio holder en høy kvalitet på produktene pga produksjonsmetoden og de er EcoCert sertifisert. Pakke med 40 stk bomullpads.
N36105

Gua Sha Rosenkvarts hjerte med tagger 1 stk

Gua Sha Rosenkvarts krystall med tagger som er tilpasset til bruk i ansiktet og på kroppen. Gua sha krystaller brukes til massasje sammen med oljer, og vil øke blodsirkulasjonen, stimulere cellefornying og gir god avslapping til ansikts- og kroppsmuskulaturen. Massasjen føles som en liten ansiktsløft, og renser og forebygger linjer og fine rynker. De ulike formene og buene på krystallen er tilpasset massasje rundt kjevebue, kinn, panne, nakke og hals. Bruksanvisning medfølger. Stenen er en rosenkvarts krystall og vil variere noe i form og farge. Fargenyansene går fra lys rosa til mørk rosa og med et nydelig mønster. Ingen stener er helt like!
N36187

Gua sha Tigerøye hjerte

Vakker Gua Sha krystall av tigerøye sten. Gua sha brukes til massasje sammen med oljer. Stenen er tilpasset til bruk i ansiktet, men kan også brukes på kroppen. Øker blodsirkulasjon, stimulerer cellefornying og gir god avslapping til ansiktsmuskulaturen. Massasjen føles som et lite ansiktsløft, og forebygger linjer og fine rynker. De ulike formene og buene på krystallen er tilpasset massasje rundt kjevebue, kinn, panne, nakke/hals mm. Bruk Tigerøye Gua sha sammen med en god ansiktsolje. Bruksanvisning for ansiktsmassasje medfølger.
N36186

Hårbørste i oliventre med trepinner, minibørste

Flott hårbørste av oliventre og med trepinner. En praktisk minibørste du enkelt kan ta med deg i vesken, treningsbagen eller på reise. Nydelig oliventre! Størrelsen på denne fine, lille hårbørsten er 11,8 cm x 3,8 cm.
N36093

Body Ionic Brush langt avtagbart skaft, kobbertråd/hestehår

Eksklusiv Body Ionic Brush brukes til tørrbørsting av huden og gir en energisk massasje som øker blodsirkulasjonen, stimulerer lymfesystemet, fjerner døde hudceller og overfører balanserende ioner til kroppen. Tørrbørsting har eksistert i lang tid og er et enkelt og effektivt bidrag til avgiftning og velvære. Kobbertrådene serverer negativt ladde ioner til kroppen og skaper en elektrisk spenning på huden. En av fordelene er at det bidrar til kroppens utskillelse av avfallsstoffer og gir energi. Bonusen til tørrbørsting er en myk og fin hud. Denne lekre ioniske kroppsbørsten kommer med praktisk skaft som kan tas av og det følger med et informasjonshefte.
N36090