Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Sommerprepping

Forbered kroppen på måneder med sol, bad og eventyr! Det er tid for sommerprepping: Vi gir deg de gode, naturlige produktene du behøver.

Visning
Sorter
Eco Gang Jute body pad

Jute body pad fra Eco Gang er laget av naturlige jutefibre og gir en skånsom eksfoliering av huden samtidig som den fremmer sunn og strålende hud. Jute body paden brukes i skånsomme, sirkulære bevegelser på kroppen og gir også en oppkvikkende opplevelse. Jutefibre er bærekraftige og har antibakterielle egenskaper noe som gjør denne badevotten til det ideelle tillegget til din daglige hygienerutine. Et miljøbevisst alternativ for kroppen og planeten.

N37174
Betakaroten 15mg 50 Kapsler

Solaray Betakaroten med 15 mg betakaroten per kapsel. Solaray Betakaroten inneholder naturlig betakaroten fra algen Dunaliella salina og karotenoidkompleks fra annatto-olje, gulrot, sitrongress, spirulina og yamsrot, i en base av olivenolje. Betakaroten omdannes i kroppen til vitamin A når kroppen har behov for det. Vitamin A bidrar til normal omsetning av jern, og bidrar også til å opprettholde sunne slimhinner og normal hud. Vitamin A er godt for synet, og spesielt viktig for å opprettholde nattsynet.

N34862
Translucent Bronzing Tint 18ml

For en frisk hudfarge like individuell som deg: Translucent Bronzing Tint fra Dr. Hauschka kan blandes med din vanlige fuktighetskrem på dagtid. Dette lar deg endre nyanser og myke opp urenheter og fargeujevnheter, slik at du skaper en en hudtone som passer til enhver stemning og årstid.

N35372
Cleanse NutriPowder 120g Pulver

Cleanse NutriPowder er en alt-i-ett-blanding av planteekstrakter og -antioksidanter som støtter kroppens normale rensesystem. Pulveret inneholder blant annet mariatistel, artisjokk, gurkemeie, koriander, brokkoli og alger. Artisjokk, alfalfa og løvetann støtter avgiftningen ved å bidra til urin- og nyrefunksjonen, gurkemeie og melketistel bidrar til å opprettholde leverhelsen. Cleanse Nutripowder er vel sammensatt og inneholder også brokkoli, rødbeter, chlorella, spirulina, koriander og sellerirot. Brokkoli er en kilde til mikronæringsstoffer, inkludert sulforafan og svovel. En synergistisk formulering med en unik kombinasjon av planteekstrakter i akkurat den rette balansen for naturlig å støtte flere avgiftningsorganer og prosesser, samtidig som den gir kraftig antioksidantstøtte.

N35235
Eco Gang Nedbrytbar barberhøvel 5 stk

I en verden forurenset med plastbarberhøvler er The Eco Gang stolte av å introdusere deres plantebaserte barberhøvel, laget av biologisk nedbrytbar PLA. Disse biologisk nedbrytbare plantebaserte barberhøvlene kommer med smørende Aloe Vera & Vitamin E stripe for en jevnere barbering. Med rustfritt stål og tobladet design, kombinerer Eco-Gang barberhøvel de beste alternativene for kvalitet og materiale! Eco Gang Nedbrytbar barberhøvel kommer i 5-pakning.

N37170
Massasjebørste til tørrbørsting

Denne børsten er velegnet til tørrbørsting av kroppen. Blandingen av myke hestehår og sterke plantefibrer (sisal) gir en herlig massasjeeffekt. Tørrbørsting er en effektiv måte å forbedre blodomløpet og hudtonen på. Samtidig føles det rett og slett godt!

N34984
Nigellafrø, svartfrø olje Økologisk 100ml

Nigellafrøolje, også kjent som svartfrøolje, er en flott olje som både nærer og mykner. Nigellafrøoljen fukter huden ved bruk utvortes. Oljen kan brukes både innvortes og utvortes. Duften minner om Midtøsten, hvor frøet har lang tradisjon for bruk.

N35746
Purasana Green mix powder 200g ØKO

Purasana Green Mix Powder er en utsøkt naturlig blanding av chlorella, spirulina, hvete-gress og bygg-gress. Purasana Green Mix er en kilde til en rekke vitaminer og plantenæringsstoffer som lett absorberes i kroppen, en grønn pulverblanding rik på folsyre, selen, jern og vitamin B12. Et komplett næringsmiddel, rik på klorofyll og selvfølgelig uten syntetiske tilsetningsstoffer. En daglig dose Green Mix gir deg ekstra energi og vitalitet. Bruk den i shakes, smoothies, eller hva med å tilsette den neste gang du skal lage guacamole? En smart måte å tilføre ekstra næringsstoffer!

N36574
Epsomsalt, Greenish 500g

Epsom salt er også kjent som engelsk salt, eller bitter salt. Det er naturlig rent magnesium sulfat og ingenting annet. Epsom salt stammer fra og er oppkalt etter den engelske byen Epsom, hvor saltet i sin tid ble fremstilt ved å koke mineralvannet som finnes i byen. Epsom salt kan brukes til fotbad, eller du kan simpelthen ha det i badevannet. Det sies om Epsom saltet at det trekker ut avfallsstoffer fra kroppen, samt at det kan ha en muskelavslappende effekt.

971514
Skin Food Body Butter 150ml

Skin Food Body Butter er en naturlig og næringsrik kroppskrem som virker harmoniserende på huden og gjør den myk og smidig. Skin Food produseres etter samme oppskrift i dag som for 80 år siden med økologiske planteekstrakter fra stemorsblomst, kamille og calendula (ringblomst) i en base av solsikkeolje og sheasmør. Kremen kan brukes av alle og anbefales spesielt til ømfintlig og tørr hud. En naturlig basiskrem for hele familien. Kremen nærmest smelter på huden og etterlater den silkemyk og beskyttet. 

N35087
Gentle Face™ Exfoliator 75ml

Gentle Face™ Exfoliator er en ansiktsskrubb som dufter av nydelig av urter. Denne skrubben inneholder aprikosfrø og hibiskusblomst, samt et utvalg urter. Ansiktsskrubben støtter cellefornyelsen og hudforyngelsen på en naturlig måte med aprikosfrø og hibiskusblomst. Naturlig støtte til cellefornyelse og hudforyngelse Forbedrer hydreringen av hudens øverste lag Øker celleomsetningen  

N35568
Ansiktsbørste medium til tørrbørsting

Kvalitetsbørste av myke hestehår til mild pleie av ansiktet. Børsten er myk og skånsom, men med litt mer motstand enn i de aller bløteste børstene. Skaftet er i oljet bøketre og snoren i bomull.

N34986
Detox smoothie
Detox smoothie

En grønn smoothie med masse grønnsaker OG som smaker godt! Glad mage gjør hele deg litt gladere

Nigellafrøolje - Kleopatras skjønnhetsolje
Nigellafrøolje - Kleopatras skjønnhetsolje

Siden Kleopatras tid har nigellafrøolje vært brukt som en skjønnhetsolje. Oljen kan brukes både innvortes og utvortes.

Epsom salt
Epsom salt

Epsom salt kan brukes til både utrensing og i badevannet. Det trekker ut avfallsstoffer fra kroppen og virker muskelavslappende.

Lenker
Min side