Til toppen

Vitamin A

Sorter etter: Navn (a > å)

A vitamin 900µg Tabletter

A-vitamin tabletter som inneholder 900 mcg retinylacetat per tablett. Vitamin A er ett av de fettløselige vitaminene. Vitamin A bidrar bl.a. til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon og en normal omsetning av jern. A-vitamin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner, hud og syn.
N33781

A-vitamin Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb vitamin A (tidligere Vitasorb A) fra BioCare er et flytende vitamin A preparat med hele 750 µg (2500 iu) per døgndose som er 2 dråper. Vitamin A bidrar til normal omsetning av jern, og opprettholdelse av normale slimhinner, syn og hud. Vitamin A bidrar til immunsystemets normale funksjon, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Flasken inneholder ca.360 dråper.
N35217

AD kapsler 400 stk

AD-kapsler er torskelevertran med et naturlig innhold av A-og D-vitamin. Vitamin A bidrar til normal omsetning av jern og til å opprettholde normale slimhinner, hud og syn. Vitamin D bidrar til å opprettholde normalt skjelett, tenner og muskelfunksjon, og bidrar til et normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor og et normalt kalsiuminnhold i blodet. Både vitamin A og D bidrar til normal funksjon av immunsystemet og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Vitamin A og D er fettløselige vitaminer.
N35552

SunPrep 90 Kapsler

Vegansk kosttilskudd med ekstrakt av granateple og betakaroten. Betakaroten er et pro-vitamin til vitamin A, og det omdannes etter behov til vitamin A i kroppen. Vitamin A bidrar bl.a. til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon og en normal omsetning av jern. A-vitamin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner, hud og syn.
N35819