Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Vitamin A

Her finner du Vitamin A som bidrar til normal omsetning av jern og opprettholdelse av  blant annet normale slimhinner, syn og hud. Vitamin A bidrar i tillegg til immunsystemets normale funksjon og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Finn din favoritt her og velg mellom tilskudd i ulike former som flytende, kapsler eller tabletter. 

 

 

Visning
A vitamin 900µg Tabletter

A-vitamin tabletter som inneholder 900 mcg retinylacetat per tablett. Vitamin A er ett av de fettløselige vitaminene. Vitamin A bidrar bl.a. til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon og en normal omsetning av jern. A-vitamin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner, hud og syn.

N33781
A-vitamin Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb vitamin A (tidligere Vitasorb A) fra BioCare er et flytende vitamin A preparat med hele 750 µg (2500 iu) per døgndose som er 2 dråper. Vitamin A bidrar til normal omsetning av jern, og opprettholdelse av normale slimhinner, syn og hud. Vitamin A bidrar til immunsystemets normale funksjon, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Flasken inneholder ca.530 dråper.

N35217
Epi-A vitamin 60 kapsler

Epi-A vitamin 60 kapsler fra Epinutrics med kun naturlig A-vitamin. Epi-A vitamin er et fettløselig vitamin med brokkoli, rødkløver, gulrot, spirulina, chlorella og betakaroten. Gode kilder til vitamin A og karotenoider (provitamin A) i kostholdet er tran, fet fisk, lever, eggeplomme, melkeprodukter, gulrøde og grønne grønnsaker. Vitamin A bidrar bl.a. til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon og en normal omsetning av jern. A-vitamin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner, hud og syn.

N36998
SunPrep 90 Kapsler

Betakaroten! Sunprep er et vegansk kosttilskudd med ekstrakt av granateple og betakaroten. Betakaroten er et pro-vitamin til vitamin A, og det omdannes etter behov til vitamin A i kroppen. Vitamin A bidrar bl.a. til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon og en normal omsetning av jern. A-vitamin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner, hud og syn.

N35819
Lenker
Min side