Til toppen

Kamilleblomst (Matricaria chamomilla) 100g Tørket urt

Varenummer: N33345
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Tørkede kamilleblomster. Egnet som te. Alene eller i blanding med andre urter.

Tørket kamilleblomst (Matricaria recutita)

 

Som te: 1/2 - 1 ts urt per kopp kokende vann. Trekkes i 5-10 minutter. Siles med tefilter. 

Kamilleblomst (Matricaria chamomilla) 1000g tørket Urt

Kamillete er en klassisk te, som er å finne i de fleste hjem, og godt likt av folk i alle aldre. Den deilige teen med sin velkjente aromatiske duft og smak kan også serveres til barn, som ofte setter pris på den gode, milde smaken. Kamilleblomst er en av Natur-Drogeriets mest populære urteteer.
N34867

Kamilleblomst (Matricaria chamomilla) 200g ØKOLOGISK Urt

Kamilleblomst kan trekkes som te og drikkes, samt anvendes utvortes som omslag, til bad eller gurglevann. Plantedelen som er brukt er blomst. Latinsk navn: Matricaria chamomilla.
N24940

Kamilleblomst (Matricaria chamomilla) 250g Tørket urt

Kamillete er en klassisk te, som er å finne i de fleste hjem, og godt likt av folk i alle aldre. Den deilige teen med sin velkjente aromatiske duft og smak kan også serveres til barn, som ofte setter pris på den gode, milde smaken. Kamilleblomst er en av Natur-Drogeriets mest populære urteteer. Tørkede kamilleblomster er egnet som te, alene eller i blanding med andre urter.
N35556

Stress-A Complex Te 100g

Stress-A Te er en velsmakende urtete med en fin kombinasjon av gamle, velkjente urter som gir ro i kroppen. Smak og duft er preget av sitrongress som her er i fin harmoni med hjertensfryd/sitronmelisse, legevendelrot/valeriana, kamille og pasjonsblomst. Fås også i kapsler.
N35410