Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Omega 3

Her finner du et stort utvalg av kvalitetskosttilskudd av Omega 3 fra kjente merker som SanOmega, SHIFT og BioSym. Vi har både animalske og veganske varianter som dekker behovet for Omega 3 for alle i alle aldre. 

Visning
Sorter
OmniOmega Krill olje 100 kapsler

Krill-olje av beste kvalitet med et unikt innhold av Omega-3 fosfolipider som er lettere opptagelig for kroppen enn alminnelig fiskeolje. Inneholder DHA som medvirker til å vedlikeholde en normal funksjon av hjernen og et normalt syn. Innholdet av EPA og DHA bidrar til en normal hjertefunksjon. Krill er en sterk, naturlig kilde til Omega-3, fosfolipider og antioksidanten astaxanthin!

N37250
Nyhet
Romega Gravid 120 kapsler

Romega GRAVID er et kosttilskudd med omega-3 for deg som er gravid og ammer. Både under og etter svangerskapet er det anbefalt at mor får i seg ekstra omega-3. Hun skal ha nok både til barnet og seg selv. Romega GRAVID inneholder viktig næring for både mor og barn, og særegent for silderognoljen, er at DHA er bundet til fosfolipider. Dette sørger for bedre biotilgjengelighet med raskere opptak, og ingen ubehagelige fiskeoppstøt. Kapslene er små, myke og enkle å svelge. Omega-3 fettsyren DHA er en viktig byggestein i hjernen og netthinnen i øyet, og et tilstrekkelig inntak av DHA er derfor nødvendig for fosterets utvikling av disse organene. Derfor omtales DHA ofte som supermat for babyen. To kapsler Romega inneholder 320 mg DHA. Ved å supplere Romega til et normalt kosthold både under og etter graviditet, kan du være trygg på at du får dekket det anbefalte dagsbehovet av de viktige omega-3-fettsyrene. Nyttevirkningen oppnås med et daglig inntak av DHA på 200 mg i tillegg til det anbefalte daglige inntaket av omega-3 fettsyrer for voksne, dvs. 250 mg DHA og EPA.

N37252
Omega-3 Premium 80% 1000mg med K2 120 kapsler

Høykonsentrert Omega-3 olje 80% er en premium fiskeolje med vitamin D3 i kapsler fra Easy Choice. Premium fiskeolje, en høykonsentrert molekylærdestillert olje av høy kvalitet. Omega-3 kapslene fra Easy Choice har en balansert sammensetning mellom EPA og DHA. Fiskeoljen er ren med en lav totox olje med målbar ferskhet og av farmasøytisk kvalitet. Hver kapsel inneholder 20 mcg D-vitamin. Oljene fra Easy Choice er molekylært destillert for fjerning av plast, tungmetaller og andre urenheter og er produsert i Norge. Omega-3 oljen er i triglyserid form, har ingen kunstige smakstilsetninger, kun ultraren omega-3. Oljen er hovedsaklig produsert av sardin og ansjos fra antarktiske hav.

N37150
Omega-3 høykons. Flytende D3+K2+E 150 ml.

Omega-3-tilskudd av høy kvalitet, laget av gode og rene råvarer, og ved bruk av høygradig rensing. Høykonsentrert, med god smak og god lukt. Et flytende høykonsentert molekylært destillert omega-3-tilskudd i triglyseridform. Råmaterialet kommer fra bærekraftig fangst i de kalde, rene havområdene ved Antarktis, hovedsakelig av sardiner og ansjos. Omega-3 tas gjerne for å støtte opp under normal hjerte-kar-helse, samt hjernen. Vitamin D bidrar til et normalt immunforsvar, og både vitamin D og K bidrar til å opprettholde et normalt skjelett. Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

N37144
Omega 3 Villaks, flytende 200ml

Omega 3 fra arktisk villaks fra rent miljø, med Medis produksjonsmetode for optimalt opptak. Kvalitetssikret mot miljøgifter og antibiotika. 100% naturlig kosttilskudd uten kunstige aroma og fargestoffer. Kaldpresset fersk olje.

N37208
Romega - Ekstrakt fra Silderogn 180 Kapsler

Romega® Arctic Caviar Oil er et omega-3 kosttilskudd som er ekstrahert fra silderogn. Romega® er rikt på omega-3 fettsyrene DHA og EPA. Omega-3-fettsyren DHA er spesielt viktig for hjernen og fordi kroppen ikke kan produsere nok selv så må man tilføre dette fra kosten. 250 mg DHA daglig vil kunne bidra til å opprettholde hjernens normale funksjon. Romega er et naturlig oljeekstrakt som kan blandes med vann, i motsetning til mange andre oljer. Dette gjør at det tas lett opp i kroppen. I Romega® er DHA bundet i fosfolipider, som er den samme formen av DHA som naturlig finnes i hjernen, hjertet og øyet.

870327
Zooca original calanus oil omega-3 60 kapsler

Zooca® Original er et unikt omega-3 produkt basert på 20 års forskning. Zooca® Original inneholder flere viktige fettsyrer enn vanlig omega-3, og gir et høyere opptak av essensielle omega-3 fettsyrer i kroppen. Zooca® Original er godt for hjerte, hjernen, synet, musklene, beinbygningen og immunsystemet. Dette er et omega-3 tilskudd som er henter omega-3 fra en av verdens største og mest bærekraftige kilder til omega-3. Det spennende med Zooca er den unike sammensetningen av næringsstoffer. Her får du omega-3, samt andre umettede fettsyrer fra zooplanktonet Calanus finmarchicus. Dette zooplanktonet er selve opphavet til nesten all omega-3 i havet. Omega-3 oljen er så ren at den kan brukes uten at den trenger å raffineres eller renses. På den måten blir alle næringsstoffene bevart. I tillegg inneholder Zooca® Original vitamin D fra alger.

806255
Omega-3 Premium 80% kapsler 1000mg m/D3 120 kapsler

Omega-3 Premium fiskeolje med vitamin D3 i kapsler med høykonsentrert omega-3 fra Easy Choice. Premium fiskeolje, en høykonsentrert molekylærdestillert olje av høy kvalitet. Omega-3 kapslene fra Easy Choice har en balansert sammensetning mellom EPA og DHA. Fiskeoljen er ren med en lav totox olje med målbar ferskhet og av farmasøytisk kvalitet. Hver kapsel inneholder 20 mcg D-vitamin. Oljene fra Easy Choice er molekylært destillert for fjerning av plast, tungmetaller og andre urenheter og er produsert i Norge. Omega-3 oljen er i triglyserid form, har ingen kunstige smakstilsetninger, kun ultraren omega-3. Oljen er hovedsaklig produsert av sardin og ansjos fra antarktiske hav.

N37194
Omega-3 Original kapsler 1000 mg 90 kapsler

Omega-3 Original kapsler 1000 mg med høykonsentrert omega-3 fra Easy Choice. Høykonsentrert molekylærdestillert fiskeolje av høy kvalitet. Omega-3 kapslene fra Easy Choice har en balansert sammensetning mellom EPA og DHA. Fiskeoljen er ren med en lav totox olje med målbar ferskhet og av farmasøytisk kvalitet. Hver kapsel inneholder også 10 mcg D-vitamin. Oljene fra Easy Choice er molekylært destillert for fjerning av plast, tungmetaller og andre urenheter og er produsert i Norge. Omega-3 oljen er i triglyserid form, har ingen kunstige smakstilsetninger, kun ultraren omega-3. Oljen er hovedsaklig produsert av sardin og ansjos fra antarktiske hav.

N37143
Omega-3 Original m/D3 +E 150 ml

Omega-3 Original m/D3 +E 150 ml er en høykonsentrert molekylærdestillert olje av høy kvalitet. Omega-3 fiskeoljen fra Easy Choice har en balansert sammensetning mellom EPA og DHA. Fiskeoljen er ren med en lav totox olje med målbar ferskhet og av farmasøytisk kvalitet. Oljen er også tilsatt vitamin D og vitamin E.

N37147
Omega-3 høyk.80% Biohacking Girls 120 kapsler

Omega-3 høyk.80% Biohacking Girls 120 kapsler Omega-3 Premium fiskeolje med vitamin D3 i kapsler med høykonsentrert omega-3 fra Easy Choice. Premium fiskeolje, en høykonsentrert molekylærdestillert olje av høy kvalitet. Omega-3 kapslene fra Easy Choice har en balansert sammensetning mellom EPA og DHA. Fiskeoljen er ren med en lav totox olje med målbar ferskhet og av farmasøytisk kvalitet. Hver kapsel inneholder 20 mcg D-vitamin. Oljene fra Easy Choice er molekylært destillert for fjerning av plast, tungmetaller og andre urenheter og er produsert i Norge. Omega-3 oljen er i triglyserid form, har ingen kunstige smakstilsetninger, kun ultraren omega-3. Oljen er hovedsaklig produsert av sardin og ansjos fra antarktiske hav.

N37149
Nyhet
Eskio-3 Vegan 30 kapsler

Eskio-3 Vegan Algae inneholder en unik kombinasjon av algeolje, D-vitamin og Vitamin B12. Med denne sammensetningen kan Eskio-3 Vegan være ett godt tilskudd. Kun en kapsel om dagen dekker behovet for omega-3 fettsyrer. Denne algeoljen er spesielt rik på omega-3 fettsyren DHA. Passer også godt for de som er allergisk mot fisk. ESKIO-3 Vegan Algae er en algeolje som er naturlig rik på omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Den gunstige effekten ved å bidra til hjertets normale funksjon oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA, noe som tilsvarer 1 kapsel. Den gunstige effekten ved å bidra til hjernen og synets normale funksjon oppnås ved daglig inntak på 250 mg DHA, noe som tilsvarer 1 kapsel.

N37142
Lenker
Min side