Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Vitamin K

Her finner du K2 vitamin som er gunstig for blant annet skjelettet. Finn i ulike former som flytende dråper, spray, kapsler og tabletter fra kjente merker som Solaray, BioLife og MSM Norge. Velg deg en ny favoritt her!

Visning
BetterYou D3000+K2 Vitamin D+K2 Oral Spray 12ml

Better You Vitamin D + K2 Spray inneholder en spesialformula som gir tilskudd av vitamin D3 og K2 direkte i munnen. De små dråpene absorberes raskt og tas opp hurtig. Sprayform er et praktisk alternativ til tabletter og kapsler. Vitamin D bidrar til immunsystemets og musklenes normale funksjon. Vitamin K bidrar til normal blodlevring, samt til å opprettholde normal benstruktur sammen med Vitamin D.

N35870
Bio Life Vitamin D3 med K2 60 Vegkapsler

Bio Life Vitamin D3 med vitamin K2 er et vegansk tilskudd sammensatt for ben, tenner, muskler og immunsystem. Vitamin D og K bidrar til vedlikehold av normal benstruktur. Dette skjer bl.a. ved at vitamin D bidrar til normalt opptak og omsetning av kalsium og fosfor, samt å opprettholde normale kalsiumverdier i blodet. Vitamin D bidrar også til vedlikehold av tenner og normal funksjon i muskler og immunsystemet. D-vitaminet er hentet fra alge, og produktet er derfor egnet for veganere. 

863404
Biosa Femina, øko 500ml

Biosa Femina er en økologisk melkesyregjæret drikk for kvinner, og inneholder tindvedbær, tranebær og blåbær. Produktet er fermentert ved hjelp av Biosa sin unike blanding av melkesyrebakterier og FOS i form av økologisk inulin. Bakteriene produserer K-vitamin, og produktet inneholder ca. 8,6 µg Vitamin K2 per 100 ml.

N35142
D3 & K2-vitamin Nutrisorb® 15ml Dråper

BioCare Nutrisorb D3 & K2 er en kombinasjon av vitaminer for benstrukturen. Produktet er egnet for veganere med vegetabilsk kilde til vitamin D. Vitamin K og D bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin D hjelper til med opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor fra maten. Vitamin K2 bidrar til at kalsium lagres i skjelettet hvor det bør lagres. Vitamin D bidrar også til å opprettholde normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon.

N36334
Epi-K2 vitamin 60 kapsler

Epi-K2 vitamin 60 kapsler inneholder Vitamin K2 i kombinasjon med gurkemeie, artisjokk og sort pepper. Vitamin K er viktig for koagulering av blodet (normal blodlevring). Vitamin K (kinon) er et fettløselig vitamin som finnes i blant annen formene, K1 og K2. Vitamin K1 (fyllokinon) produseres av planter og alger og finnes i grønne grønnsaker, og da spesielt bladgrønnsaker. Vitamin K2 (Menakinon) kan produseres av ulike tarmbakterier og finnes i fermenterte oster, noen meieriprodukter og gjæret mat.

N37005
K Vitamin Kompleks 60 Tabletter

K Vitamin Kompleks fra Solaray inneholder et synergistisk kompleks av vitaminene K-1, K-2 og D-3 for normal bendannelse og benhelse. Vitamin K er viktig for koagulering av blodet (normal blodlevring), og har sammen med vitamin D betydning for oppbygning og opprettholdelse av et sunt og normalt skjelett. Vitamin D bidrar i tillegg til immunforsvarets normale funksjon.

N25437
K-Pearls 75 µg 60 kapsler

K-Pearls fra Pharma Nord er små, bløte gelatinkapsler med 75 µg ren vitamin K2 (menakinon MK-7). K2-vitaminet er løst i kaldpresset olivenolje for å forbedre opptaket. Kapslene er små og enkle å svelge, de kan også tygges. K-Pearls har en biologisk aktiv form av K-vitamin. Vitamin K bidrar til å opprettholde normale knokler og normal blodlevring.

N35919
natto K2 Benbygger 30 Kapsler

I Norge inntar vi forholdsvis lite fermentert mat som innholder vitamin K2. Derfor kan Natto-k2 være et nyttig tilskudd for personer som ønsker å opprettholde et normalt skjelett. Vitamin K bidrar til å opprettholde normal benstruktur (normale knokler). Natto-k2 kan gjerne kombineres med Kalsium og Magnesium, samt vitamin-D3. Natto er ekstrakt fra den japanske matretten med samme navn. 

912330
Lenker
Min side