Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Mezina

Mezina er en av Norges største helsekostleverandører og har over flere tiår laget kosttilskudd til nordmenn. Mezina er en familieeid bedrift som utvikler, fremstiller, selger og markedsfører kosttilskudd av høy kvalitet. 

Visning
Aquaminum 90 tabletter

Aquaminum er et plantebasert kosttilskudd for urinveienes normale funksjon og med ingredienser som kan virke lett vanndrivende for de med overflødig vann i kroppen. Aquaminum inneholder storborre og hibiscus som begge fremmer utskillelsen av vann i kroppen. Hibiscus og maissilke bidrar til urinveienes normale funksjon, og Løvetann hjelper med å opprettholde en normal vannlating og funksjon av urinveiene. Kjerringrokk er en urt som ofte brukes i urteblandinger til urinveiene. Hibiscus bidrar til kretsløpet i de små blodkar og hjelper med å redusere følelsen av tunge bein. Kalium bidrar til normal muskelfunksjon og til å opprettholde normalt blodtrykk. Væskemengden i kroppen og blodtrykket henger nøye sammen.

N36141
C-vitamin pulver 125g

C-vitamin pulver fra Mezina er et av markedets rimeligste alternativer, og det er syrenøytralt og vannoppløselig. Blandes i juice, saft eller strøs over frokostblandingen. 1 boks C-vitamin pulver inneholder 96 gram C-vitamin (dvs. 480 doser).  Ingrediensene er noe endret. Utseende og farge kan variere. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon og reduserer tretthet og utmattelse. Vitamin C bidrar til normal energiomsetning og normal psykologisk funksjon. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for normale funksjon i blodårer, ben og brusk, tannkjøtt og tenner, samt hud.

N20528
Chello 60 tabletter

Mezina Chello er sammensatt for kvinner i overgangsalderen. Produktet inneholder kinesisk kvann, også kalt Dong quai og kvinnens ginseng, sammen med ryllik, løvetannrot og salvie. Urtene kan gi en mildere og mer behagelig overgangsalder. Salvie demper svette. Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonbalansen.

N36030
Chello Forte 60 tabletter

Mezina Chello Forte er sammensatt for kvinner i overgangsalderen. Produktet inneholder soya, rødkløver og salvie. Urtene kan gi en roligere og mer behagelig overgangsalder. Salvie demper svette og hetetokter. Vitamin B6 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Rødkløver og soya inneholder isoflavoner (fytoøstrogen).

N36031
Cynaflora 60 tabletter

Mezina Cynaflora er sammensatt for fordøyelse og leverfunksjon, og produktet inneholder artisjokk, løvetann, mariatistel og gulsøte (gul ensian) som brukes for fordøyelsen. Artisjokk bidrar til normal fordøyelse, samt støtter produksjonen av fordøyelsessafter. Man får en mer behagelig følelse i magen og minsker oppblåsthet og luftplager. Artisjokk beskytter også leveren og støtter produksjon av galle. Løvetann bidrar til normal leverfunksjon og stimulerer fordøyelsen. Gulsøte støtter fordøyelsen. Mariatistel bidrar til normal leverfunksjon og stimulerer produksjon av galle.

N36029
Enaxin total 90 Tabletter

Ènaxin Total inneholder ekstrakter som kan hjelpe ved stress, gir ny energi og motvirker tretthet. Her får du en blanding av urter, vitaminer og mineraler som gir overskudd. Inneholder uttrekk av kjente adaptogene urter som Russisk rot og Scisandra, samt Maté. Vitamin B6, B12, riboflavin og jern bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse. Maté virker generelt oppkvikkende ved tretthet, stress, psykisk og mental overbelastning. Schisandra kan øke en persons evne å tilpasse seg stress og bidrar til å gjenvinne fysisk og mentalt velvære. Russisk rot bidrar med adaptogen effekt, og til mer mental og fysisk energi. Enaxin finnes også som urtetilskudd med B12, uten alle de andre vitaminene og mineralene.

N31778
Enaxin+ 400 ml

Ènaxin+ gir ny energi og motvirker tretthet. Ingrediensene i Enaxin+ er nøye utvalgt for å hjelpe kroppen med å håndtere stress og tretthet. Blandingen av urter og Vitamin B12 virker oppkvikkende og bidrar til mer energi. Maté virker generelt oppkvikkende ved tretthet, stress, psykisk og mental overbelastning. Schisandra kan øke en persons evne å tilpasse seg stress og bidrar til å gjenvinne fysisk og mentalt velvære. Russisk rot bidrar med adaptogen effekt, og til mer mental og fysisk energi. Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse og til normal energiomsetning. Enaxin+ brukes når du skal prestere ekstra, eller som en 16-dagerskur for å bygge opp energinivået Effekten endres når du tar Ènaxin+ regelmessig. I begynnelsen vil effekten gi energi her og nå, men etter en stund vil effekten føles som utholdenhet.

N37188
Enaxin+ 90 tabletter

Ènaxin+ gir ny energi og motvirker tretthet. Ingrediensene i Enaxin+ er nøye utvalgt for å hjelpe kroppen med å håndtere stress og tretthet. Blandingen av urter og Vitamin B12 virker oppkvikkende og bidrar til mer energi. Maté virker generelt oppkvikkende ved tretthet, stress, psykisk og mental overbelastning. Schisandra kan øke en persons evne å tilpasse seg stress og bidrar til å gjenvinne fysisk og mentalt velvære. Russisk rot bidrar med adaptogen effekt, og til mer mental og fysisk energi. Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse og til normal energiomsetning. Effekten endres når du tar Ènaxin+ regelmessig. I begynnelsen vil effekten gi energi her og nå, men etter en stund vil effekten føles som utholdenhet.

N37189
Glassflaske 30ml m/pipette

Glassflaske 30 ml med pipette til blant annet Bachs blomstermedisin.

N31666
Konjak 180 tabletter

Konjak inneholder konjakrotpulver/ glukomannan-fiber som bidrar til vekttap og vektkontroll. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 3 g glukomannan i tre doser à 1 g, sammen med 1–2 glass vann før måltid og i forbindelse med energiredusert kost. Produktet er også tilsatt krom. Krom bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (fett, karbohydrater og protein), samt til å opprettholde normalt blodsukkernivå.

N36026
Lipinorm A-800 90 tabletter

Lipinorm A-800 er et kosttilskudd med ingredienser som bidrar til et normalt nivå av blodlipider og normal hjertefunksjon. Lipinorm A-800 inneholder artisjokk, rød gjæret ris, tiamin og oliven. Artisjokk bidrar til å redusere blodets innhold av lipider (kolesterol og fett). Rød gjæret ris med 2.85 mg monakolin K. Tiamin (Vitamin B1) som bidrar til en normal hjertefunksjon. Olivenoljepolyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. Man kan ofte motvirke at kolesterolinnholdet i blodet stiger med omlegging av kosthold og nye mosjonsvaner. Lipinorm A800 er et ideelt supplement til andre livsstilsendringer. Det er normalt at kolesterolinnholdet i blodet stiger med alderen.

N36142
Neolic 9000 100 Kapsler

Neolic® er helt luktfri hvitløk og fremstilt ved bruk av et spesielt japansk ekstrakt. Standardisert ut fra den lukfrie svovelforbindelsen scordinin, og blir fortrinnsvis brukt for å opprettholde immunforsvarets funksjon. Kan motvirke forkjølelsessymptomer.

N20547
Lenker
Min side