Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Sommerfavoritter

Vi har laget en liste med våre favorittprodukter for sommeren. Her har vi alt fra enzymer til å fordøye tung og uvant mat på ferieturen, CoolAkut vil du ha etter et ublidt møte med mygg, brennmaneter og for mye sol, og kokosvann som gir deg godt påfyll av elektrolytter etter en varm dag. Aloe vera, sheasmør og betakaroten tar vare på huden din. Vi byr på gode priser på flere av produktene!

Visning
Sorter
Nyhet
Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere, flytende form spray

Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere, her i flytende form som spray. Et naturlig insektsmiddel, Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere som flått, knott og mygg. Flåttfrid's naturlige myggspray er laget av utelukkende naturlige ingredienser, det er derfor fri for gifter og kan trygt brukes på både dyr og mennesker. Et naturlig myggmiddel og flåttmiddel uten DEET og parabener. Enkel påføring med spray. Holder ekle blodsugende insekter unna i 4-8 timer. Flåttfrid produktene er utviklet i Norge.

N37326
Nyhet
Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere fast form/krem 100ml

Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere i fast form som krem. Dette er et insektmiddel, Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere som flått, knott og mygg. Flåttfrid's Original er for deg med tørr og sensitiv hud, den pleier mens den beskytter mot insekter. Inneholder 30% Citriodiol (Olje fra sitroneukalyptus treet), kokosfett og bivoks. Flåttfrid's er laget av utelukkende naturlige ingredienser, det er derfor fri for gifter og kan trygt brukes på både dyr og mennesker. Et naturlig myggmiddel og flåttmiddel som krem og uten DEET og parabener. Flåttfrid's er trygg i bruk for både mennesker, dyr og natur. Inneholder ingen giftige kjemikalier som er skadelig for deg eller naturen. Flått, knott og mygg avskyr lukten av Citriodiol og du unngår å bli bitt eller stukket, i motsetning til DEET (som også løser opp lakk og plast) og permethrin dreper den ingenting. Virketid 4-8 timer. Snill mot deg og naturen. Utviklet i Norge.

N37327
Betakaroten 15mg 50 Kapsler

Solaray Betakaroten med 15 mg betakaroten per kapsel. Solaray Betakaroten inneholder naturlig betakaroten fra algen Dunaliella salina og karotenoidkompleks fra annatto-olje, gulrot, sitrongress, spirulina og yamsrot, i en base av olivenolje. Betakaroten omdannes i kroppen til vitamin A når kroppen har behov for det. Vitamin A bidrar til normal omsetning av jern, og bidrar også til å opprettholde sunne slimhinner og normal hud. Vitamin A er godt for synet, og spesielt viktig for å opprettholde nattsynet.

N34862
Jason Aloe Vera Gel 98% 113ml

Jason Aloe Vera kjøler og lindrer varm, irritert hud. Fantastisk etter soling for å kjøle ned huden, samt etter barbering om huden blir irritert. Aloe vera er en naturlig del av husapoteket, og bør alltid være for hånden. Brukes på insektsstikk og småsår.

N36000
Rahua Voluminous Dry Shampoo 51g

100% naturlig tørrshampoen som gir volum samtidig som den rengjør og styler håret – helt uten vann! Den veganske formelen med økologiske (sertifisert av USDA) ingredienser kommer i en aerosolfri og resirkulert beholder. Produktet er basert på urgamle, plantebaserte ingredienser i kombinasjon med mineraler som absorberer olje og fukt fra håret. Resultatet er at håret oppleves friskt, fyldig og rent med en behagelig duft.

N36078
Bitterstern, bittertinktur av 17 ulike urter 10ml

Bitterstern inneholder 17 forskjellige urter med bitterstoffer som stimulerer fordøyelseskjertler i ulike faser. Stimulerer fordøyelsessaftene og kan dermed hjelpe på nedbrytingen av maten. Fin ved hard/treg/løs mage, overspist, urolig mage og bedrer generelt fordøyelsen. Bitterstern Nordic er en kraftig og bredspektret bittertinktur laget på 17 førsteklasses krydder- og medisinalurter. Produksjonen foregår i henhold til farmasøytisk standard og underligger fortløpende laboratoriekontroll.

817105
CoolAkut 30ml

Et kjølende hudpleieprodukt for irritert og rød hud etter f.eks. insektstikk eller for mye sol. På grunn av sin naturlige og skånsomme sammensetning er CoolAkut egnet for følsomme hudområder og for bruk i ansiktet. Kan også brukes på irritert hud etter barbering. Avkjølende og kløedempende.  Coolakut Stikk & Sol gel er dermatologisk testet og kan brukes av barn og babyer helt ned til 6-måneders alder. Om nødvendig kan CoolAkut gel brukes flere ganger om dagen. Coolakut er enkel å ta på, trekker seg raskt inn og etterlater ikke noen film/hinne på huden.

N35256
Manuka honning, Antibakteriell sårbehandling 30g

Antibakteriell Manuka Honning fra New Zealand som egen sårsalve. Ren medisinsk Manuka honning brukes direkte på sår. Denne sårsalven er medisinsk Utstyr CE088. Trygg for alle aldersgrupper. Indikasjoner for bruk: Fremskynder sårtilheling og reparasjon av skadet vev. Ideell for alle mindre sår, inkludert kutt, skrubbsår, brannsår og hudsår. Antibakteriell Manuka sårhonning vil opprettholde fuktighet og lav pH i sårområdet, honningen hjelper med å rense såret naturlig og dekker og beskytter sårstedet mot infeksjoner

907132
Tinted Face Sun Cream SPF 30 40ml

Lett farget solkrem til ansiktet som har en rik tekstur, samtidig som den er enkel og smøre på og absorberer godt. Tinted Face Cream fra Dr. Hauschka støtter hudens naturlige beskyttelsesevne mot solen og gir høy solbeskyttelse for den sarte ansiktshuden. Solkremen nærer huden og bidrar til å beholde fuktigheten i huden, og inneholder antioksidanter mot aldring av huden. Kremen har en solfaktor 30 SPF. Dr. Hauschka fokuserer på naturlig beskyttelse og pleie med medisinske plantesammensetninger, mineralske UV-filtre og en fornuftig holdning til solen. Det er derfor solpleie fra Dr. Hauschka ikke inneholder syntetiske UV-filtre, ingen mineraloljer, ingen silikoner og ingen mikroplast. På denne måten kan vi beskytte både huden vår og miljøet vårt.

N35929
Aktivt Kull 261 mg, 180 Kapsler

Aktivt kull medvirker til å redusere luft i magen etter et måltid. Aktivt kull er fremstilt av vegetabilsk materiale fra kokosskall. Inneholder 261mg aktivt kull per kapsel.

N35914
Havsåpe med snor 150g

Badesåpe med champagnekork! Her er såpen for alle seilere, havbadere og alle andre som liker å bade i naturen. Havsåpen har et større innhold av kokosolje enn de andre såpene, slik at den skummer bedre i saltvann enn andre såper. Såpen er festet i en snor og med en champagnekork (eller annen vin med bobler) festet til snoren slik at såpen ikke synker til bunns. I tillegg til å være dekorativ! Den praktiske snoren gjør også at såpen ikke glir så lett unna, og den er enkel å henge opp til tørk etter bruk, Såpen inneholder ingen eteriske oljer, så den er helt parfymefri. En mild og skånsom såpe for både hår og hodebunn. Og mild mot naturen.

N36624
Crazy Rumors Strawberry Candy leppepomade

Crazy Rumors Strawberry Candy leppepomade kommer kun i et begrenset opplag! En smakfull klassiker, herlig søt jordbær nostalgi! Crazy Rumors er en fantastisk bra leppepomade-serie! Helt naturlig, vegansk, cruelty free, og med økologisk jojobaolje, økologisk sheasmør og økologisk olivenolje. Crazy Rumors leppepomader fungerer fantastisk bra og de ser bra ut, lukter og smaker godt. Fantastisk gode leppepomader!

N37192
Sommerens beste hårkur
Sommerens beste hårkur

Hår og hodebunn får gjennomgå hardt med sol og bading. Vi deler her en supergod hårkur for både hår og hodebunn. Kun vegetabilske ingredienser!

Creamy Cashewnøttis
Creamy Cashewnøttis

Sunn og hjemmelaget is med cashewnøtter og med digg sjokoladetrekk! Vegansk iskrem som enkelt lages med foodprocessor eller blender.

Proteinrik Pesto
Proteinrik Pesto

Proteinpulveret fra Plantforce Synergy er helt perfekt å lure inn i alle mulige retter. Sjekk ut denne digge pestoen med ekstra proteiner!

Lenker
Min side