Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Vektkontroll og utrensing

Her finner du et stort utvalg  av kvalitetsprodukter fra kjente merker som BioCare, Solaray og Fast Track. Finn produkter for vektkontroll som kan bidra til å dempe appetitt og søtsug eller spennende produkter for utrensning som urter og alger. Finn dine favoritter eller oppdag nye!

Visning
Sorter
Epleeddik complex 90 Kapsler

Epleeddik kompleks som består av eplesidereddik, spirulina og blæretang. Ved å ta eplesidereddik som kapsler, slipper du den syrlige smaken, samt at det er mer praktisk å ha med seg kapsler på jobb eller reise. 

N33305
Olivir - olivenblad 90 Kapsler

Olivir fra Natur-Drogeriet inneholder pulverisert olivenblad. Olivenblad bidrar til immunsystemets normale funksjon. Pulveret i Olivir blir oppmalt ved en kald prosess, og på den måten blir minst 6% oleuropein bevart sammen med et komplekst innhold av viktige fyto-næringsstoffer. 

N33313
Nyhet
D-Toxis Season 20 dager med bærsmak

Rensekur for kroppen! Urtene i D-Toxis støtter opp om kroppens egne naturlige rensende prosesser. Ortis® D-toxis Seasons Bringebær & Hibiskus er et kosttilskudd basert på 9 ulike planter i tillegg til blæretang. Bjørk er en av urtene i produktet og som støtter kroppens utdrivende funksjoner. Ortis D-toxis Seasons er en 20-dagers kur og inneholder økologiske ekstrakter fra urter. Deriblant artisjokk og bjørk som støtter leverens normale funksjon. Bjørk støtter også nyrenes normale funksjon akkurat som grønn te og løvetann. Produktet inneholder også fennikel som fremmer fordøyelsen, og D-toxis kan også brukes som støtte for en normal fordøyelse.

N36694
Axel. O. Hansens`s Blanding nr 103 90 Kapsler

A.O. Hansens urteblanding nr.103 er pulverisert bukkehornsfrø og knust linfrø. Bukkehornsfrø bidrar til normal fordøyelse. Originalblandingen er sammensatt av Axel O. Hansen som i 1945 grunnla Drogeriet, som i 1976 ble til Natur-Drogeriet.

N23489
Bio-T 180 Kapsler

Bio-T består av Grønn te ekstrakt (GTE) + Konjugert Linolsyre (C.L.A.) for vektreduksjon. C.L.A. hjelper med å miste fettet, ikke musklene. GTE kan redusere apetitten, bedre forbrenningen og øke varme produksjonen. Gir ingen jo-jo effekt. C.L.A. er en fettsyre som kan hjelpe til med å redusere kroppsfettet mens man samtidig opprettholder og kanskje til og med øker muskelmassen. Vitenskapelige studier viser at C.L.A. positivt påvirker balansen mellom muskler og fett i kroppen.

N22199
Rensende Te (8414) 100g

8414 Rensende te er en gammel oppskrift på en teblanding med syv forskellige urter i en velkomponert symfoni. Inneholder bjørkeblad som støtter aktiviteten i leveren, nyrene og tarmkanalen. Djevelklo/venustorn og løvetann understøtter fordøjelsen. Gullris bidrar til normal utskillelse via nyrer.

N35412
Olivenblads-ekstrakt 90 tabletter

NDS BioGrown Olivenbladekstrakt har 500 mg olivenbladekstrakt per kapsel. NDS sitt olivenbladsekstrakt inneholder minst 20% Oleuropein.

N36753
Immubalance, Olivenbladsekstrakt - 500 mg 90 kapsler

Immubalance fra NDS med 500mg olivenbladekstrakt per kapsel. Unikt olivenbladekstrakt med 30% Oleuropein og 10% Oleanolsyre. Olivenblad bidrar til immunsystemets normale funksjon. Det er anbefalt å drikke rikelig med vann.

N36755
NDS Probiotic W-8 Control 100g

En dagsdose NDS Probiotic W-8 Control inneholder 20 milliarder bakterier. Inneholder også FOS og inulin. Tas best før leggetid. Produsert i Danmark med Bio-Aktiv teknologi.

N36781
SulforaPlus 60 kapsler

SulforaPlus med selen er et helt naturlig kosttilskudd som inneholder hele økologiske brokkolispirer, naturlige enzymer og selen. Kosttilskuddet inneholder hele spirer og ingen tilsetningsstoffer eller ekstrakter. De hele spirene er rike på næring og aktiverer et høyt innhold av den kraftfulle antioksidanten sulforafan. Forskning viser lovende resultater for at sulforafan kan bidra til balansering og optimalisering av mange ulike funksjoner i kroppen. Det er vist at sulforafan har et stort potensial for å medvirke til bedre immunforsvar, avgiftning og leverhelse, dempe inflammasjon og mer. Selen kan bidra til immunsystemets normale funksjon og beskytte cellene mot oksidativt stress. SulforaPlus er utviklet og produsert i Norge. Produksjonsmetoden beskytter næringsstoffene og de viktige aktive ingrediensene i spirene. Resultatet er et stabilt og høyt innhold av sulforafan i alle kapslene. Anbefalt døgndose SulforaPlus (to kapsler) inneholder sulforafan tilsvarende 100 gram friske brokkolispirer.

N36699
Sugar Cut™ Gummies 60 stk

Sugar Cut™ Gummies er laget på blader fra det hvite morbærtreet. Bladene plukkes, tørkes og ekstraheres. Sugar Cut gummies inneholder også organisk kromgjær for blodsukkernivået. I Japan har hvite morbærblader blitt brukt i tusenvis av år som urtete inntatt i forbindelse med kaloririke måltider. Krom bidrar til å vedlikeholde en normal omsetning av makronæringsstoffer og et normalt blodsukkernivå. Sugar cut gummies er selvfølgelig sukkerfri. Inneholder søtstoffer.

N36717
Insu Complex, Kanelbarkekstrakt 120 Vegkapsler

Insu Complex+ inneholder ekstrakter av kanelbark og bukkehornsfrø, samt krom som bidrar til normalt blodsukkernivå. Krom bidrar både til å opprettholde normalt blodsukkernivå og til normal omsetning av makronæringsstoffer, f.eks karbohydrater og fett. Bukkehornsfrø kan også bidra til å holde blodsukkeret på et normalt og sunt nivå. Doseringen bør være over 5 gram om dagen, eller ekstrakt som tilsvarer 5 gram frø. Kaneltreet stammer fra Sri Lanka, og krydderet kanel utvinnes fra treets innerste bark.

N34948
Lenker
Min side