Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Mat og drikke

Her finner du et stort utvalg av sunne, næringsrike matvarer og drikkevarer. Vi har en rekke allergivennlige matvarer og bakeprodukter til deg som ønsker glutenfritt, laktosefritt, vegansk, vegetarisk og lavkarbo. Finn økologiske favoritter som supermat, urter, kaffe og te, sunn snacks, sjokolade, pasta, krydder, proteinpulver, babymat og mye mer. 

Visning
Sorter
Psyllium Husk - Loppefrøskall 250g Pulver

Skall av loppefrø/psylliumfrø, som i århundreder har vært brukt mot treg mage. Loppefrø er et velkjent hjelpemiddel for fordøyelsen, spesielt ved treg mage. Loppefrø inneholder slimstoffer som i kontakt med vann lager slim som "smører" tarmslimhinnen. Frøene vil også svelle, og volumøkning i tarm stimulerer naturlige tarmbevegelser. Loppefrøskall, eller psyllium husk som det også kalles, kan også brukes for saftig glutenfri bakst. Psylliumfrøskall kan også bidra til å kontrollere blodets kolesterolverdier. Pulveriserte Psylliumfrøskall er også kjent som fiberhusk.

N37296
Helios fullkornris 500g

Helios Fullkornsris er økologisk upolert, langkornet ris med god tyggemotstand og fyldig smak. At risen er upolert vil si at det ytterste skallet, sølvhinnen, ikke er slipt bort, og riskornet forblir slik naturen har skapt det – fullt av næring og smak. Passer som tilbehør til de fleste middager og i salat.

N37228
Psyllium Husk - Loppefrøskall 500g Pulver

Skall av loppefrø/psylliumfrø, som i århundreder har vært brukt mot treg mage. Loppefrø er et velkjent hjelpemiddel for fordøyelsen, spesielt ved treg mage. Loppefrø inneholder slimstoffer som i kontakt med vann lager slim som "smører" tarmslimhinnen. Frøene vil også svelle, og volumøkning i tarm stimulerer naturlige tarmbevegelser. Loppefrøskall, eller psyllium husk som det også kalles, kan også brukes for saftig glutenfri bakst. Psylliumfrøskall kan også bidra til å kontrollere blodets kolesterolverdier. Pulveriserte Psylliumfrøskall er også kjent som fiberhusk.

927594
Wellibites Bringebær & Saltlakris 70g

Wellibites sunnere godteri med deilig smak av bringebær og salt lakris. Wellibites godteri smaker søtt og godt akkurat som vanlig godteri, men inneholder 40% færre kalorier. Fargene og smakene er hentet fra naturlige frukter, bær og grønnsaker. Så Wellibites er et sunnere alternativ til deg som er glad i godteri! Wellibites er utviklet av en svensk apoteker og kostholdsekspert. Godteriene er glutenfritt og laktosefritt, plantebasert/vegansk. Godteriet er uten tilsatt sukker, og inneholder søtningsmidler. Wellibites Bringebær & Saltlakris er beriket med vitamin B6. Vitamin B6 bidrar til å opprettholde ett normalt immunforsvar og nervesystem.

N37179
Wellibites Extra Salt Saltlakris 70g

Wellibites Extra Salt Saltlakris 70g er perfekt for kresne lakrisentusiaster, her får du masse smak fra ekte lakrisrot.! Wellibites er et sunnere godteri med ekstra salt smak av salt lakris. Wellibites godteri smaker søtt og godt akkurat som vanlig godteri, men inneholder 40% færre kalorier. Fargene og smakene er hentet fra naturlige frukter, bær og grønnsaker. Så Wellibites er et sunnere alternativ til deg som er glad i godteri! Wellibites er utviklet av en svensk apoteker og kostholdsekspert. Godteriene er glutenfritt og laktosefritt, plantebasert/vegansk. Godteriet er uten tilsatt sukker, og inneholder søtningsmidler. Wellibites Extra Salt Saltlakris er beriket med vitamin B12. Vitamin B12 bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og kan redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B12 bidrar også til normal energiomsetning, homocysteinomsetning, psykologisk funksjon og celledeling, samt til normal funksjon i immunsystem og nervesystem.

N37182
Wellibites Ananas, Pasjonsfrukt & Solbær 70g

Wellibites Ananas, Pasjonsfrukt & Solbær 70g er sukkerfritt gelegodteri som smaker friskt og godt basert på naturlige farger og smaker fra frukt, bær og grønnsaker. Wellibites er et sunnere godteri som smaker søtt og godt akkurat som vanlig godteri, men inneholder 40% færre kalorier. Wellibites er et sunnere alternativ til deg som er glad i godteri! Wellibites er utviklet av en svensk apoteker og kostholdsekspert. Godteriene er glutenfritt og laktosefritt, plantebasert/vegansk. Godteriet er uten tilsatt sukker, og inneholder søtningsmidler.

N37181
Wellibites Hylleblomst & Bringebær 70g

Wellibites Hylleblomst & Bringebær er et sunnere godteri med deilig og syrlig smak av bringebær og hylleblomst. Wellibites godteri smaker søtt og godt akkurat som vanlig godteri, men inneholder 40% færre kalorier. Fargene og smakene er hentet fra naturlige frukter, bær og grønnsaker. Så Wellibites er et sunnere alternativ til deg som er glad i godteri! Wellibites er utviklet av en svensk apoteker og kostholdsekspert. Godteriene er glutenfritt og laktosefritt, plantebasert/vegansk. Godteriet er uten tilsatt sukker, og inneholder søtningsmidler. Wellibites Hylleblomst & Bringebær er beriket med mineralet sink. Sink bidrar til å vedlikeholde hår, hud og negler.

N37180
Helios Olivenolje ES Øko 500ml

Helios Olivenolje har en mild og rund smak, og kan brukes til det meste. Denne extra virgin olivenoljen er økologisk, filtrert og uraffinert. Oljen setter en ekstra spiss på middelhavsretter og grillmat, og passer perfekt til salater og marinader pga sin gode smak.

N37139
Helios Potetkrydder Øko 110g

Helios Potetkrydder er et velsmakende krydder spesiallaget til potet. Helt naturlig og nydelig ren blanding av paprika, hvitløk, rosmarin, sennep, pepper og cayennepepper som hever smaken uansett om det brukes før, under eller etter tilberedning.

N37141
Helios Beluga linser økologisk 500g

Helios Belugalinser er økologiske små sorte linser med fast konsistens og delikat smak. Allsidig planteprotein til salater, supper og gryter. Delikate, sorte linser som har fått sitt navn fordi de kan minne om belugakaviar.

N37135
Helios chilipaste økologisk 100g

Helios Chilipasta (Sambal Oelek) er pasta laget av malt, fersk chilipepper. Opprinnelig fra det indonesiske kjøkken, men godt egnet til det aller meste som trenger ekstra styrke. Helios Chilipaste er en allsidig chilipaste som setter en spiss på de fleste retter. Nydelig asiatisk smak. Økologisk.

N37134
Helios sesamolje ristet øko 250ml

Helios Sesamolje Ristet er skånsomt ristet sesamolje med en nøtteaktig smak. Bruk sesamoljen til smaksetting, dressinger, marinader og sauser. Sesamoljen tåler varme og kan brukes til steking, opp til 180 °C.

N37133
Lenker
Min side