Til toppen

Urter

Her finner du hundrevis av urter som kan hjelpe deg med blant annet indre uro, stress, søvn, fordøyelsesplager og mye mer. Vi har økologiske bestselgere som kamilla, lavendel, peppermynte, bringebærblad, sitrongress og løvetann. Urtene kommer som tinkturer, tabletter, som tørkede urter eller i form av eteriske oljer. Alle til sitt bruk :) 

 

Sorter

Alantrot (Inula helenium) 1000g

Tørket Alantrot er genial som ingrediens i en vinterte. Kan også anvendes i bitter.
N34813

Alantrot (Inula helenium) 100g Tørket urt

Tørket alantrot fra Natur-drogeriet.
N31693

Althea rot/Althaea officinalis (Legestokkrose) 1000g tørket Urt

Tørket urt av Althearot / Althaea officinalis.
N31868

Althea rot/Althaea officinalis (Legestokkrose) 100g Tørket urt

Aromatisk og søt urtete, også kendt som legestokkrose. Kan også brukes til fremstilling av kremer.
N33490

Ammete 125g

Ammete er en velsmakende, lett lakrisaktig urtete blandet etter en oppskrift som har vært brukt i generasjoner. Blandingen inneholder åtte urter, deriblant anis- og fennikelfrø som understøtter produksjonen av brystmelk, og karve som hjelper ved amming.
N35612

Ammete 20 poser á 1,5g

Amme te er en velsmakende, lett lakrisaktig urte-te blandet etter en oppskrift som har vært brukt i generasjoner. Blandingen inneholder åtte urter, deriblant anis- og fennikelfrø som understøtter produksjonen av brystmelk, og karve som hjelper ved amming.
N35611

Anis (Pimpinella anisum) 100g Pulver

Anis er et krydder som dufter søtlig og har en lakrisaktig smak. Det er frøene fra anisplanten som brukes, og de ligner til forveksling frøene fra fennikel, dill og karve. Frøene er knust til pulver. Anis brukes som smaksforbedrende stoff og til fremstilling av bl.a. drops som "Kongen av Danmark" og likører som Pernod. Anis gir også en velsmakende te.
N35366

Anis, hel (pimpinella anisum) 1000g

Hel anis fra Natur-Drogeriet i stor kilos forpakning.
N33597

Artisjokk (artiskokk) - Cynara cardunculus 1000g tørket Urt

Artisjokk (Cynara cardunculus) er en urt, som både brukes som prydplante og grønnsak. Artisjokk kan brukes til urtete, og den er en bitterurt. Bitterstoffer i maten stimulerer fordøyelse.
N35516

Artisjokk (artiskokk) - Cynara cardunculus 100g Tørket urt

Artisjokk (Cynara cardunculus) er en urt, som både brukes som prydplante og grønnsak. Artisjokk kan også brukes til urtete, og den er en bitterurt. Bitterstoffer i maten stimulerer fordøyelse.
N35046

Askeblad, fraxinus excelsior 100g Urt

Ask (Fraxinus excelsior). Fraxin og garvestoff er bestanddeler. Anvendes som uttrekk av bladene som te.
N22494

Baldrianrot (Valeriana off) 1000g tørket Urt

Legevendelrot (dansk: baldrianrot) bidrar til å opprettholde normal søvn og søvnkvalitet, slik at du bedre takler stress og en travel livsstil.
N35402